Слух, че Багата е в съзнание, обиколи интернет

  • 17 април 2012 18:20

  • 8092
  • 0
Слух, че Багата е в съзнание, обиколи интернет
©

"Новината", че спортистът Благой Иванов-Багата е в съзнание от 5 дни и вече е комуникативен, излезе в интернет пространството. Твърдеше се, че едни от първите думи на ММА звездата към баща му били "Татко, знаеш ли кой ме наръга".

Пресаташето на "Пирогов" Стоян Узунов, отрече категорично появилите се информации. "Няма промяна в състоянието на Благой Иванов – Багата на 25 г., който продължава да е на апаратно дишане, заради дихателната недостатъчност и на ежедневна хемодиализа, поради бъбречната недостатъчност в централна реанимация на "Пирогов", казва сериозно пред БЛИЦ Узунов, а иронично добавя: "На Великденските празници специално за Благой Иванов – Багата беше изпечено агне. Дойдоха двете Златки. Едната меси козунаци, другата боядисва яйца. В специалната приемна на Багата се появи и трета дама, с неустановен засега цвят.”

Популярният спортист беше приет преди повече от месец, с ножева рана в областта на гърдите. Оттогава лекарите се борят за живота му.

Медицинският екип в "Пирогов" прави и невъзможното, за да спаси спортиста, който беше намушкан с нож на 26 февруари. Инцидентът стана на улица "Граф Игнатиев" 12 в бар "Айс". За нападението над Благой е задържан 23-годишният Даниел Стефанов-Дъмпела. Благодарение на силния си организъм Иванов е понесъл операцията на сърцето, което е имало 11-сантиметрова рана. Сега най-големият страх на лекарите е да не се стигне до инфекция и затова Багата се гледа в изключителна стерилност. Захранването му е единствено със системи.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
8092 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини