Стоянка Мутафова претърпя операция

  • 16 март 2012 07:21

  • 2050
  • 2
Стоянка Мутафова претърпя операция
©

В сряда примата на българската комедия Стоянка МутафоваСтоянка МутафоваСтояна Константинова Мутафова е българска актриса, по-известна като Стоянка Мутафова. Истинското отиде на репетиция в Сатирата, но не можа да издържи на сцената до края заради нечовешки болки в крака й. Това наложи тя да влезе в болница, където да се подложи на операция.

Крайникът на великата актриса пострада при нейно неотдавнашно падане. Щом пристигнала в клиниката, 90-годишната актриса разбрала, че проблемът всъщност не е в навехването, а идва от дългогодишен мазол между пръстите на стъпалата й. Със скалпел била отстранена половината от коварния мазол, а останала част ще бъде премахната с нова операция на 22 март.

“Не можаха да изчистят всичко. Просто едната част се беше сраснала с костта. Затова ще се наложи да изтърпя още една манипулация”, разказа пред вестник “Всеки ден” Мутафова няколко часа след операцията. Тя вече е в дома си в столичния квартал “Лозенец” и продължава да изпитва болежки в крака, но вече далеч по-леки.

Последвайте канала на

2050 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
3

2012.03.17 | 17:56

2
Нов интернет портал - търсачка ще дели 50% от приходите си с регистрираните потребители. Регистрирайте се с поканата в края на този пост, поканете приятели и печелете от 7-ми април 2012! След регистрацията ще получите имейл на български език с кратки съвети! Уникална възможност, не се изискват никакви вложения или даунлоад. Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, увеличава факторът по който ще се изплащат парите ви! Всеки месец, като заплата! Лесно е, става за минута! Нужно е да си потвърдите регистрацията.. Успех! Вашата покана е тук : http://signup.wazzub.info/?lrRef=c0044bc7
1

2012.03.16 | 22:44

1
Нова търсачкa предлага 50% от своите доходи, ПОКАНИ да се регистрират безплатно много хора, с един и-мейл изпратен на всички ваши приятели, може да ви гарантира $ 1 на човек регистрирал се чрез Вас и $ 1 на човек регистрирал се чрез Вашите приятелите . Всъщност WAZZUB (за разлика от други социални мрежи, които печелят милиарди долари, само защото ние компютърните потребители използваме техните услуги), предлага 50% от своите доходи на тези, които на този стартиращ етап , помогат за създаване на мрежа от потребители. WAZZUB е създадена като експеримент през 2007 г., с над 2,5 милиона долара, вече инвестирани. Това е първата глобална общност, която ще плати на своите потребители , само заради избора си: WAZZUB като тяхна първа страница (HOMEPAGE). Линк за регистрация http://signup.wazzub.info/?lrRef=fbaa0cc0 Който се запише след 9 април 2012 г. няма да получава печалба! След като кликнете върху линка за регистрация вие ще получите и-мейл за потвърждение и след това друг и-мейл с потребителско име и парола за достъп до личната зона, където ще видите кой се е регистрирал , техния и-мейл и печалбата в реално време. Bажно:Зона с ограничен достъп могат да бъдат достъпни от тази връзка: http://signup.wazzub.info/login.php или от своя линк. От тази връзка можете също така да поискате повторното изпращане на и-мейл за потвърждение или паролата. WAZZUB плаща на своите членове, на месечна база. Първият ден на заплащане ще бъде 15 май 2012. Малките плащания ще се извършват чрез класическия процес на онлайн плащане, големи суми ще бъдат изплащани с чекове или банкови преводи.

Добави коментар

Водещи новини