Стефан Константинов: Лекарствената политика не е провалена

  • 28 февруари 2012 20:13

  • 1984
  • 1
Стефан Константинов: Лекарствената политика не е провалена
©

Министърът на здравеопазването Стефан КонстантиновСтефан Константинов Стефан Константинов е роден на 02.01.1966 г. в гр. София. През 1983 г. завършва средното си образование подкрепи обединението на университетската и многопрофилната болница в Стара Загора на среща с лекари от двете заведения, на която не бяха допуснати представители на медиите, съобщава БНР.

"Конкуренцията не е между болници, а между лекари в името на пациента", заяви Константинов, като подчерта, че нито един финансов министър няма да даде пари за нереформирани заведения. Досега общият размер на дълговете на двете болници в Стара Загора е 16 милиона лева.

Доктор Атанас Бадов, лидер на КНСБ в многопрофилната болница, бе категоричен, че не вярва на заявената от министъра подкрепата на премиера, докато не я види "черно на бяло".

На въпрос носи ли министърът отговорност за провалената лекарствена политика и има ли по-нереформиран сектор от здравеопазването, Стефан КонстантиновСтефан Константинов Стефан Константинов е роден на 02.01.1966 г. в гр. София. През 1983 г. завършва средното си образование отговори: "Политиката в лекарствата не е провалена, лично мога да го заявя. Така че за определени неща носим отговорност, обаче имаме сериозна децентрализация в момента. Има по-нереформирани сектори от здравеопазването, но нямам намерение да влизам в конфликт с колегите си".

Министърът обаче си спести отговор на въпроса ще изкара ли мандата си докрай.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1984 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
111

2012.02.29 | 08:25

1
W W W. O R I G I N A L N I . BE --- КУПИ ТЕНИСКА ЕВРО-2012 ,НА ЛЮБИМИЯТ СИ ОТБОР!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини