Ваньо Шарков е новият председател на надзорния съвет на НЗОК (видео)

  • 27 октомври 2016 16:35

  • 3502
  • 1
Ваньо Шарков е новият председател на надзорния съвет на НЗОК (видео)
© Булфото

Министърът на здравеопазването Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва съобщи пред журналисти, че д-р Ваньо Шарков е новият председател на надзорния съвет на НЗОК, а заместник-министърът на финансите Кирил Ананиев излиза от надзора, предаде репортер на Новини.бг. Министър Москов обяви, че в момента сме в състояние, в което бюджет на НЗОК няма.

Провели са разговор с министъра на финансите и са преценили, че основната причина да има разногласния от гледна точка на държавната квота в надзорния съвет е лоша координация.

Той обясни, че в момента в министерство на финансите са изключително натоварени.

Възможността двете министерства да се координират е лимитирана. Това решение е вече факт, каза Москов. Москов обясни, че не вижда нищо лошо в решението да има мобилни аптеки. Всички знаем, че има отдалечени места в България и възрастни хора, които не могат да си купят лекарства. За това в специални бусове с хладини камери в определени дни и часове във всяко селце хората ще могат да се снабдява с необходимите лекарства.

Последвайте канала на

Нора Виткова
3502 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.11.12 | 11:00

1
назначили вълка да пази овцете ...горкия вълк ,овцете ще го изядът ....

Добави коментар

Водещи новини