Лекари осакатили Гого от Тоника

  • 05 декември 2011 08:05

  • 33014
  • 38
Лекари осакатили Гого от Тоника
©

Родни лекари съсипаха здравето на Георги Найденов-Гого от “Тоника”, разказва съпругата Ева. Докторите сгрешиха диагнозата му и дълго време го лекуваха за друго заболяване, което срина организма му и сега той се възстановява дълго и трудно.

Първата диагноза, поставена на Гого от “Тоника” беше латерална миотрофична склероза, припомня съпругата му Ева пред в. “България днес”. Той похарчил над 300 хил. лв. за терапия. Ходи на лечение в Израел, Русия и Китай, което не довежда до нищо.

Първа Ева се усъмнява в първата лекарска диагноза. Това става след среща с нейна позната. Тя й разказва за подобен случай с роднина, който също първоначално бил диагностициран като болен от латерална миотрофична склероза, но след това се оказва, лаймска болест.

Гого е заболял от лаймска болест във Виетнам, по време на турне отпреди 30 години. Според съпругата му Ева той дълги години е вирусоносител. Преди година и половина се е отключило развитието на коварното заболяване.

“Според медицински експерти съпругът ми е заболял от лаймска болест именно тогава. Преди около 30 години бяхме във Виетнам на концерт-турне. Спомням си, че тогава Гого беше ухапан от някакво насекомо. Беше много отдавна и не мога да си припомня точно как и при какви обстоятелства стана това. На другия ден се появи едно специфично петно. То е типично за хората, страдащи от лаймска болест, но тогава не знаехме това. Малко по-късно петното изчезна.

Сега, след като спряхме погрешното лечение, то отново се появи. Ходихме на консултации в Германия, където също потвърдиха, че Гого страда от лаймска болест и нищо друго!”, коментира Ева Найденова.

Напротив – състоянието му се влошаваше и лекарите не можеха да направят нищо. Семейството му беше на ръба на отчаянието. Впоследствие стана ясно, че диагнозата на известния певец е сгрешена тотално. В началото на септември се разбра, че разбра, че Гого всъщност страда от лаймска болест. Няколко независими изследвания потвърждават тази диагноза.

Заради забавянето на лекарите, обаче, състоянието на Гого се влошава. Медици от Германия са единодушни, че предишното му лечение е влошило драматично неговото състояние. Ако не беше сгрешената диагноза и терапия, той вече е щял да бъде напълно здрав и вече да е забравил страданието си.

Заради първото лечение организмът му е бил буквално отровен от тежки метали, което нарушило баланса и функциите на всичките му вътрешни органи. На клетъчно ниво той е бил подложен на токсична атака, което е предизвикало тежка ответна реакция на самия организъм. Това е довело до нервно-мускулен дисбаланс на всички нива.

“Лекарите откриха една Менделеева таблица в кръвта на съпруга ми. Сега той трябва тотално да се пречисти”, коментира Ева.

Самото изчистване от отровите било много тежко и болезнено за Гого. Той имал тежки пристъпи, давел се и отделял секрети под различна форма. Сега на певеца му престои още едно изследване, което да уточни от кой щам на лаймската болест е заразен.

Последвайте канала на

Novini.bg
33014 38

Свързани новини

Коментари 38

Добави коментар
666! СУПЕР Red Tails...

2016.02.22 | 04:19

38
...БЕ АИ У ГЗНО..ПРЕДИ 30 Г СЕ РАЗБОЛЕЛ...ТАЯ БОЛЕСЪ МА МНОО ЗДРАВОСЛОВНА...ХИХИ..ИСКАМ БОЛЕСЪ КОЯ Е ЗА 100 Г...ХАХА....!
pfff

2011.12.06 | 22:52

5
Много си прост, човече. Дано не ти се налага никога да минеш през такива страдания...
Milena

2015.08.06 | 20:56

37
Човек трябва да е благодарен на хората,който 24 часа работят в тешки условия и даряват живот.А диагнозата винаги може да се згреши и после да се доуточни.Като знаете толкова много защо не се лекувате сами?Ако беше толкова хубаво да работиш в здравеопазването в Бг.нямаше всички медици да бягат в чужбина и дам да бъдат специалисти.Тук хем пари не вземаш,хем и по-прости от теб те коментира.Замислете се поне един път не сте ли спасявани от лекар или мед.сестра?
минаващ

2014.01.12 | 18:32

33
При теШки условия диагнозата може и да се Згреши, ала правописът не, хубавице!
Az

2014.01.12 | 18:45

36
Нашите лекари са некомпетенти идиоти убийци ! Поколението на дохторите се смени , и вече ни "лекуват" некадърници и корумпета !
минаващ

2014.01.12 | 18:40

35
Статия на Иван Георгиев от последния брой на в-к "Уикенд". Цитат от нея: "...Всъщност, крайно време е медиците да осъзнаят, че боравят с живота, а не с животни. Наскоро една колежка ми разказа покъртителен случай. Дъщеря и е студентка по медицина в 5-и курс. На изпита преди месеци се оказало, че един от състудентите и-най-нахаканият, не знаел къде се намира сънната артерия. В 5-и курс по медицина! А това е нещо, което, ако не като ученик в по-горен клас, би следвало да е научил още в първи курс. Професорът, който провеждал изпита, се хванал за главата изумен. Мълчал, мълчал известно време, след което написал заветната тройка в книжката на некадърника и разпоредил: "Моля Ви, не практикувайте никога!" Как мислите, дали този студент ще послуша съвета му? Иколко такива като него, дето не са усвоили елементарните уроци по медицина, работят в момента в системата на здравеопазването?! Мой забогатял приятел, току-що прехвърлил 40-те, трескаво спестява, за да си купи жилище в чужбина. Мечтае за Мюнхен, но май парите щели да му стигнат само за Виена. На наивния ми въпрос не е ли това ненужен лукс и защо му се налага, при положение че в България си има всичко, логично отвръща: "Сега съм на 40, ами след 15-20 години, ако доживея?! Със сигурност ще имам нужда от медицинска помощ. Кой ще ме лекува според теб? Какво като имам пари?! Нали се сещаш, че добрите лекари специалисти дотогава ще са измрели. Ще са останали само тия НЕКАДЪРНИЦИТЕ, С КУПЕНИТЕ ДИПЛОМИ. Ще ме лекуват днешните студенти по медицина. Мога ли да им се доверя?! Кой от тях учи-всички са по чалга купони. Ще ме утрепят като куче-не умишлено, а от бездарие... Всъщност, не инвестирам в жилище, а в живота си-да имам Б-вариант, ако се тръшна тежко болен". Нищо не отговорих. А се замислих имам ли време и аз да почна да пестя..." Край на цитата. Коментарите са Ваши...
****

2014.01.12 | 18:32

34
Толкова време нищо не казаха,събираха пари..айде сега сгрешена диагноза и пак лекарите им виновни...тва не е ли наглост.
Iva

2012.02.06 | 15:06

16
Naglost sa Vashite komentari! Ako lujeha za sgreshenata diagnoza, Gogo njamashe da se vloshava, a da ozdravjava, a i nadali ima po suveste i dobur 4ovek ot nego sred BG izpulnitelite!
Соня Иванова

2014.01.12 | 10:36

32
Наистина в България има не малко некомпетентни лекари. Д-р Андреев от травматологията на Пирогов умори баща ми,като нескопосано му заби пирон в бедрото,вместо да постави изкуствена става. А доктор Габровски от неврохирургията е корумпиран до безсрамие.
Боговете навярно са полудели

2014.01.12 | 10:35

31
Въпросното петно се казва "еритема мигранс" и е типично за борелиозата или както в Б-г се казва- "лаймска болест".Едно изследване в лаборатория и от патолог са достатъчни за откриване на причинителя, ако лекарите са били малко по опитни в диференциалната диагностика и са поискали изключване на борели в кръвта и възпалителнтелните признаци в ликвора не са били отнесени само до ЛМ склерозата. Поздрави от Германия
Читател

2014.01.11 | 15:46

30
Всички тия които пишете на Латиница поне научете как се пишат Българските букви на латински. Защото някои изрази не ви се разбират.

2014.01.10 | 20:50

29
За лекарите незнам,ама ако не се казваше Гого,и нямаше половин милион за терапии,както 99% от хората в БГ -даже нямаше и да чуем за човечеца,отдавна щеше да е изгнил...........ей това е по важното!!!

2014.01.10 | 20:50

28
Тези убийци в бели престилки трябва веднага да бъдат осъдени за предумишлено убийство и да изгният в затвора. Така другите гадове край тях ште лекуват както трябва. Крайно време е да се въведе зъб за зъб,око за око. Само така ште се оправи тази некадърна корумпирана паплач.

Добави коментар

Водещи новини