Димитър Манолов: Върви към засилваща се комерсиализация на здравеопазването

  • 29 юни 2015 18:40

  • 1763
  • 1
Димитър Манолов: Върви към засилваща се комерсиализация на здравеопазването
© Булфото

Върви се към засилваща се комерсиализация на здравеопазването за сметка на крайните потребители и това няма как да не ни притеснява, каза в Силистра президентът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов.

Според него вече има "периферни индикатори" за това. Запитан за отношението на "Подкрепа" към нашумелите през последните дни организирани от работодателски организации протестни действия, Манолов заяви, че "в протеста няма никаква автентична енергия".

Според него са направени опити нещата да се прехвърлят от "болната глава на здравата" и са изнесени манипулативни данни за доходите в енергетиката. "Нещата с цената на тока по някакъв начин ще бъдат регулирани, но другото, което виждаме да се случва в Гърмен и "Орландовци", е нещо, което настина ме плаши", каза синдикалният ръководител. Според него най-страшното, което може да се очаква от предст тоящите избори, е нагнетяване на етническо напрежение "там, където го няма".

Той и и Юлиян Петров - председател на синдикат "Образование" към КТ "Подкрепа" бяха в Силистра за Осмата редовна отчетно-изборна конференция на Синдикалния регионален съюз към КТ "Подкрепа". Тази вечер ще бъде отбелязана и двайсет и петата годишнина от създаването на организацията.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1763 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.06.30 | 13:44

1
С ТИКВАТА ще си умираме по - бързо в ускорени темпове , в беднотия , глад и мизерия ! Честито българи ! ХАК да ни е ! Евалла на гърците ! Не са п,утки като нас !

Добави коментар

Водещи новини