65 - годишен пенсионер бере душа след катастрофа

  • 06 септември 2011 09:43

  • 1751
  • 0
65 - годишен пенсионер бере душа след катастрофа
©

65-годишният Петър Тинчев отивал на работа на обект край града, където работел като охранител. Автомобилът, управляван от Тинчев се блъснал челно в друг автомобил, управляван от 36-годишния Здравко Спиров от Гоце Делчев.

Вследствие на удара най-тежко е пострадал охранителят Тинчев. Той е с политравма - 8 счупени ребра, таз и открита фрактура на крака. След като е закаран в болницата в Разлог, Тинчев е транспортиран по спешност за Благоевград. Към 24 часа снощи с линейка на ЦСМП-Благоевград е транспортиран за "Пирогов".

При катастрофата е пострадал и Здравко Спиров от Гоце Делчев, който е настанен в отделението по ортопедия на МБАЛ - Благоевград с фрактури на предмишницата и китката.

Причините за пътния инцидент се изясняват от РУП-Разлог, по случая е заведено дознание.

Още двама, пострадали при тежки катастрофи през изминалото денонощие, са приети за лечение в УМБАЛСМ „Пирогов”, съобщиха от лечебното заведение. Един от пострадалите е с опасност за живота.

В 21.40 ч. е приет С.М. на 19 г., пострадал при катастрофа в с. Владо Тричков. Настанен е с мозъчно сътресение и рана на лицето в Клиниката по неврохирургия на болницата.

В 23.45 ч. от град Дупница е транспортиран В.Т. на 16 г. Момчето е със счупване на лявото бедро, след катастрофа при село Пастра.

Последвайте канала на

Novini.bg
1751 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини