ГЕРБ поиска оставката на шефката на Фонда за лечение на деца

  • 23 януари 2014 11:50

  • 1573
  • 1
ГЕРБ поиска оставката на шефката на Фонда за лечение на деца
© Булфото

Бившият здравен министър Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, алармира в Народното събрание за поредното скандално назначение в министерството на здравеопазването, предаде репортер на Новини.бг. Става въпрос за назначаването на Ива Станкова - бивш депутат от БСП, за директор на Фонда за лечение на деца в чужбина.
Не може да подминем този скандал, защото това не е бюрократщина на управляващите, а засяга българските деца и хиляди човешки съдби, каза Атанасова.


От ГЕРБ искат оставката на Ива Станкова, стана ясно още.

Безспорно тя доказа, че не може да се справи като директор на този фонд, заяви Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,.
Тя припомни, че назначеният преди нея директор е имал цялата обществена подкрепа и на неприсъствените организации.

Осигуряваше се бързо и адекватно лечение в чужбина за децата, допълни Атанасова. Тя отбеляза, че при ГЕРБ е паднал и лимитът за лекуване на деца в чужбина и българските деца са можели да се възползват от най-доброто здравеопазване в целия свят.

Последвайте канала на

Novini.bg
1573 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.01.23 | 19:26

1
Къде са парите от приватизацията на детски градини и площадки?В случай,че се знае къде са,защо не се използват отново за децата?

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини