Атанасова: Твърденията за дупка в бюджета на НЗОК са абсурдни

  • 23 юли 2013 18:02

  • 1922
  • 5
Атанасова: Твърденията за дупка в бюджета на НЗОК са абсурдни
©

Твърдението, че има дупка в бюджета на НЗОК в размер на 140 млн. лева е абсолютно неразумно. Това заяви в Русе Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,, депутат от ГЕРБ и бивш министър на здравеопазването, предаде БТВ.

Тя предполага, че се вдига шум, който ще се обясни с бъдещи действия.

"Не се знае какво ще прави нито здравният министър, нито управителят на НЗОК, защото до момента няма заявен нито един приоритет в посока на реални действия, които управляващите смятат да извършат в сектор "здравеопазване", заяви депутатът.

По думите й, никой не знае какво ще се случва със здравнонеосигурените - как и дали ще има мерки за събиране на здравните вноски.

Атанасова обясни, че към края на първото шестмесечие няма данни за неразплатени средства към лечебните заведения за болнична и извънболнична помощ.

"Има само неразплатени средства по лечение на здравнонеосигурени граждани, което е ангажимент на Министерство на здравеопазването", обясни депутатът и допълни, че бюджетът на НЗОК е балансиран, тъй като за първите шест месеца са изразходени 51% от него.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1922 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
lekar

2013.08.22 | 19:09

5
Няма такава БЕЗСРАМНИЦА!

2013.08.15 | 20:40

4
прав си да особено с най-новата песен ТИ МЕ РАЗМАЗА размазах те ми аз още от самото начало казах ВИКТОРИЯ Е САМО ЕДНА АЗ !НЕ СТАВАЙТЕ НЕ, СТАВАЙТЕ А СЕГА НА РАБОТА И ПО СЪЩЕСТВО !сега премахни следните песни -НЕ СТАВАШ НЯМА ДА СЕ СПРАВИШ ЗАВЪРТИ СЕ И СИ ВЪРВИ ШМАТКА

2013.08.15 | 20:40

3
оф Диляне кретен къде пък ти се имаш за толкова важен за майката Земя Селянино тъп мразен отхвърлян от всички и презиран от по-голямата част от хората изчезвай и изобщо не си придавай важности защото АМА МНОГО СЕ ЛЪЖЕШ ЧЕ СИ НЕОБХОДИМ НА НЯКОЙ ДРУГ ОСВЕН НА ЧЕРНАТА ПРЪСТ ЗА ХУМУС НЕ ЗА ДРУГО а че си торен бръмбар да може да се каже образно казано Стоиш много ниско в човешката еволюция а ако ти се играе на Буда изобщо не ни засяга Милиони години еволюция ще са ти необходими и то да стигнеш мен не останалите влачи си сандалите и в Ирландия !Нищожество !

2013.08.15 | 20:38

2
Каква лисичка е тази само вижте и очите жена с малки присвити очи -бягай надалече !Няма да мине много време и тази ще падне .....

2013.08.15 | 20:38

1
Много калинки си отидоха, следват двата главни бръмбара - шлиферния бръмбар рогач и големия бръмбар лайнояд Буда. Ама заради тях изгоряха и някой читави мравки - пазители на бръмбарите.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини