Десислава Атанасова нападна новата шефка на Здравната каса

  • 10 юли 2013 17:04

  • 3257
  • 13
Десислава Атанасова нападна новата шефка на Здравната каса
©

Днешното решение на парламента за назначаването на Румяна Тодорова за управител на НЗОК не е изненада за никого.

Това каза бившият министър на здравеопазването и настоящ депутат от ГЕРБ Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,. Тя допълни, че се е изненадала от реакцията на Българския лекарски съюз и от поздравленията, които съюза е изразил, по повод назначаването на Румяна Тодорова. Атанасова допълни, че й е жал за кандидата от ДПС, защото той е лекар, управител на лечебно заведение, който би могъл да начертае приоритетите на своята работа, ако беше избран за управител на НЗОК. Бившият здравен министър предположи, че д-р Динчо Генев ще стане заместник-управител на Здравната каса.

"Новата тройна коалиция не знае, как да осъществи някаква реална здравна реформа. Аз очаквам реакция от Партията на европейските социалисти за това, какви шуробаджанащини се правят, как се погазват Конституцията и законите на страната”, каза още Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,. ГЕРБ очаква по-бърз отговор на внесената жалба до Конституционния съд за отстраняването на Пламен Цеков от длъжността управител на НЗОК. Този отговор го очаква не само ГЕРБ, но и цялото общество, завърши Атанасова.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3257 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
е не

2013.08.14 | 12:05

13
е, не не мога да се въздържа! Техният резултат от управлението на здравната каса беше свиването на ДВА МИЛИАРДА от касата в незнайна посока, още никой не е казал къде са парите за осигуровки на българите, но е факт, че ги няма! И не на последно място масово закриване на болници и саморазправа с лекари! Пълно безхаберие за бързата помощ! И ТАЗИ ИМА НАГЛОСТТА ДА ПЛЮЕ! Цацаров трябва да ги подведе под строй към килиите - и тази, и Дянков и доста други!
Гюро Михайлов

2013.08.14 | 12:04

12
Алкохола и мафията не прощава на никого! В тая връзка- протестиращите и ГЕРБ трябва да бъдат опростени и изхвърлени!
Гюро Михайлов

2013.08.14 | 12:04

11
“Правителството на ГЕРБ се грижеше повече за удържане на властта и за публичния си образ, отколкото за ефективно управление на страната. Бях в България точно преди последните избори и бях смаян от размера на политическото сплашване и от контрола над медиите, упражняван от правителството на Борисов”, заяви бившият посланик на САЩ в България Джеймс Пардю. "Вашингтон признава всяко законно правителство на България, избрано от народа в демократичен процес."
Гюро Михайлов

2013.08.14 | 12:03

10
Независимо, че отвътре изтича инфо какво представлява ГЕРБ "умният" български народ продължава да кълве на Бойко! Светослав Трайков, член на общинското ръководство на ГЕРБ във варненския район Младост напуска ГЕРБ, съобщи самият той с отворено писмо. "Новият градоначалник е компрометирал каузата ГЕРБ.... през последната година партията във Варна бе овладяна от хора като Вас и тези, с които сте се обградил. Хора без морал, не притежаващи нито политическите, нито професионалните качества, изисквани и очаквани от обществото.... човек, зависим от лица със съмнително минало... Днес ГЕРБ отблъсква с това, че напред вървят арогантните и високомерните лица, с изобилието от посредствени нагаждачи, с липсата на демократичност... Над 100 други гербери се махнаха от потъващия кораб в понеделник... Продължавайте с протестите, залухави хора.

2013.08.14 | 12:02

9
Поздравления за д-р Тодорова. Днес гледах представянето й в Парламента. Силна жена, с чсна визия за нещата. Пожелавам успех
Беш

2013.08.14 | 12:00

2
Продажна кучка.Стига дава интереюта курво герберска.

2013.08.14 | 12:02

8
Миналата година Атанасова - проведе 2 срещи с д-р Динчо Генев в Хасково. Д-р Динчо Генев е готов на всичко -щом става въпрос за някой "пост"- дори и веднага да мине към ГЕРБ. Възможно е още тогава с Атанасова да са имали подобна договорка.........

2013.08.14 | 12:02

7
хахах к'ва е долна селянка :DDD
ани

2013.08.14 | 12:01

6
Ама много ми прилича на кобра / да ме извини животинчето /.

2013.08.14 | 12:01

4
Еее не, тия гербавите верно нямат мяра на наглостта си! Ама, п.тко заспала, вие като "имахте идея" к`во направихте в тази насока, а?! Че нещо не се сятам да съм забелезал нек`ви резултати...

2013.08.14 | 12:01

5
Е,КАК ДА НЯМА РЕЗУЛТАТИ? ТАЯ ПАЧА ЗАТВОРИ 16 БОЛНИЦИ

2013.08.14 | 12:01

3
Тая ли бе тежката артилерия на Тиквата. Тая освен да лае друго не може. Видяхме колко е компетентна по време на тяхното управление, която само се силеше да прекъсне схемите на фармацевтичните олигарси и много други неща и в крайна сметка свърши една голяма нула тръгнала да напада другите. Айде трай там или ходи да лижеш гъза на твоя господар.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини