Здравният министър поиска оставката на шефа на НЗОК

  • 28 юни 2013 14:35

  • 1639
  • 2
Здравният министър поиска оставката на шефа на НЗОК
© Булфото

Министърът на здравеопазването Таня АндрееваТаня Андреева Таня Андреева е родена на 7 юли 1973 г. в София.  Завършва Медицинския факултет към Медицинския поиска оставката на директора на НЗОК Пламен Цеков.

Андреева направи това в рамките на парламентарния контрол след въпрос на зам.-председателя на Народното събрание Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.
"Свидетели сме не само на непрозрачност, но и на действия на НЗОК в лицето на нейния управител, които бяха оборени в съда по повод методиката на касата. С оглед на това, че липсва нормален диалог между институциите – МЗ, НЗОК, Народно събрание, мога да се присъединя към искането на съсловните организации за оставката на Пламен Цеков", каза Таня АндрееваТаня Андреева Таня Андреева е родена на 7 юли 1973 г. в София.  Завършва Медицинския факултет към Медицинския.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1639 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.07.02 | 12:42

2
Изключително крайно неприятна физиономия и личност като цяло.
герб

2013.07.02 | 12:42

1
Махайте го този помияр. Герб не трябва да имат достъп до никакъв обществен ресурс. Но докарайте психопата Вдянков който взе резрева на касата близо два милиарда лева. Също така промени закона касата да не може да плаща без разрешение на финансовото министерство.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини