Д-р Стефан Константинов: НЗОК е държава в държавата

  • 23 февруари 2013 16:19

  • 1471
  • 1
Д-р Стефан Константинов: НЗОК е държава в държавата
©

Националната здравноосигурителна каса е неконтролируема институция, една държава в държавата. Това заяви в ефира на предаването „Събуди се” по Нова телевизия бившият здравен министър д-р Стефан КонстантиновСтефан Константинов Стефан Константинов е роден на 02.01.1966 г. в гр. София. През 1983 г. завършва средното си образование.

Коментарът му бе по повод разразилия се скандал между касата и Българския лекарски съюз, който доведе до искане на оставката на председателя на НЗОК и готвен протест срещу новите правила, с които се орязват парите за определени медицински дейности.

Д-р Константинов определи случващото се в родното здравеопазване като „бомба със закъснител”, която била заложена преди време, за да избухне точно сега.

„Много е смешно, че Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, подкрепя протестите на БЛС, защото именно нейното министерство определя политиката. Но сега изведнъж всички започнаха да се опитват да излязат сухи от водата”, каза още той.

Последвайте канала на

1471 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
знаещ

2013.02.27 | 11:05

1
Десислава Атанасова-министър от Русе, д-р Цецо Райчинов -предс. БЛС от Русе !!!! Нали властта на Десислава свърши и трябва да се върне в Русе, а е само един юрист-консулт на психото! Знаете ли какви чудесии накупиха за 4 години!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини