Мобилен екип ще ваксинира трудноподвижни хора в община Дупница

  • 19 януари 2022 13:30

  • 230
  • 2
Мобилен екип ще ваксинира трудноподвижни хора в община Дупница
© gettyimages
Слушай новината Слушай новината

Осигурява се мобилен екип, който ще ваксинира трудноподвижни хора от община Дупница, обявиха от администрацията. Записването е при кметовете на селата.

Всичко по темата:
Омикрон - новият коронавирусен вариант 1276

Дадени са телефони за връзка.

Разпореждането за сформиране на мобилния екип за ваксиниране е на кмета на общината инж. Методи Чимев:

"Имам няколко подобни молби само последните дни, предимно от жители в селата. Tе искат да се ваксинират, но или са самотноживеещи, или не могат да се транспортират поради някаква причина. Разпоредих да бъдат информирани кметовете на селата да запознаят жителите, че за трудноподвижни хора ще осигурим мобилен екип, който да посети селото и ваксинира желаещите на място. Като сме готови със списъците с желаещите - ще изготвим и график", обясни инж.Чимев.

Освен към кметовете по села, попадащите в тази група хора, могат да се запишат и на тел. 0876 32 10 66 всеки работен ден от 9.30 до 17 часа.

Лекият ковид също причинява проблеми с вниманието и паметта

Крайният срок за записване при кмета на селото или на телефона е 21 януари.

Мобилен екип за ваксиниране на болни и трудноподвижни хора съществува към РЗ-Кюстендил вече година.

Последвайте канала на

Калина Христова
230 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2022.01.19 | 14:17

1
Нобелният лауреат Люк Монтание излезе на протест:„Противно на казаното, тези вaкcини изобщо не предпазват. Това става ясно постепенно и е научно признато днес. Това доказват не само научните eкcпepименти, но и тecтовете върху бoлните.Не само клиничните опити, но и всички бoлecти, които са причинили тези вaкcини, показват, че вместо да предпазват, за да предотвратят зapаза, те често правят точно обратното. Това води до нови инфeкции. За съжаление, те имат и много по-сериозни стpaнични eфeкти.“

2022.01.19 | 14:27

2
Даже добитъка го доят във фермите,тея ги нямат и за добитък,бодът си ги на пътя в палатка по кръчмите абе навсякъде направо,кой мой да слага игла ги боде дет ги фане,всякви медицински норми и клетви са забравени да бодем говедата дет ги фанем.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини