Витацептин – иновация в онкологията

08 юни 2021 10:00

Витацептин – иновация в онкологията
©
5995 1

Витацептин е революционен продукт, който до момента няма аналог на пазара. Поради максималната си активност и нулева токсичност, мощният антиоксидант усърдно се използва в борбата с рака. В редица български и чуждестранни болници, специалистите използват Витацептин като помощна терапия за различни форми на онкологични заболявания.

Серия от клинични изследвания доказват, че благодарение на силно изявените си антитуморни свойства продуктът има свойствата да облекчава онкоболния пациент, до степен липса на странични ефекти по време на химиотерапия и лъчетерапия.

С приема на Витацептин по време на химиотерапия пациентите:
    •    Не губят апетит и липсват симптоми на гадене и повръщане;
    •    Чувстват се енергични и не усещат отпадналост и безсилие;
    •    Имат нормално изхождане и изчистване на стомашно – чревния тракт;
    •    Имат регулирани нива на кръвната захар;
    •    Намалява риска от анемия;

Витацептин показва високи резултати при лечението на различни видове рак, дори и в напреднал стадий. Той е с изцяло натурален състав, който подпомага конвенционалното лечение, без да го възпрепятства.

Аспектите на антитуморната функция на Витацептин включват:
    •    Активатор в съзряването на дендритните клетки;
    •    Спиране на клетъчния цикъл;
    •    Индуциране на апоптоза и на антипролиферативна активност;
    •    Противовъзпалителен ефект;
    •    Анти-ангиогенеза;
    •    Инхибиране на метастази;

Витацептин повишава и стимулира активността на имунната система , посредством увеличаване производството на NK- клетките.

В течение на задълбочени проучвания, редица учени установиха, че екстрактите от лечебните растения в състава на продукта, а именно Iresine celosia и Petiveria allicea са основни активатори в процеса на съзряване на дендритните клетки.

Дендритните клетки са кръстени на формата си и не представляват неврони с дендрити, както се е смятало първоначално, когато са били открити в края на XIX век. Те представляват левкоцити и играят основна роля в имунния отговор на организма. Те биват най – често отглеждани в лаборатории, заради своите силни антиген – убиващи свойства, което ги прави обещаващи средства в борбата с рака. Биологично активните компоненти Iresine celosia и Petiveria alliacea в продукта Витацептин успешно стимулират процеса на съзряване на дендритните клетки. Витацептин съдържа в себе си биологични компоненти.

Два фактора са важни за елиминирането на тумори:

1 – унищожаване на туморните клетки без неблагоприятно въздействие върху нормалните клетки. Химио- и лъчетерапията имат неоспоримо въздействие върху раковите клетки и ефекта върху заболяването. Но те носят със себе си негативи за организма, които е жизнено важно да бъдат преодолени.

2 – генериране на имунен отговор по време и след лечение, способен да премахне остатъчния тумор в клетките. Използването на Витацептин по време на конвенционално лечение позволява последващ контрол на остатъчната пролиферация на тумора. Билките предизвикват смърт чрез инхибиране на туморните метастази и впоследствие позволяват генериране на имунен отговор.

В научните изследвания проведени от компанията Медикалфарм се потвърждава, че незрялата дендритна клетка може да преработва туморните антигени, което е не толкова ефективно колкото активирана клетка. Чрез биологично активните компоненти във Витацептин установяваме индуциране на дендритното клетъчно активиране. Това позволява антигенно представяне на Т- клетки и генериране на ефективен имунен отговор. Ползите от този метод са че след като туморната клетка е унищожена от конвенционалното лечение, дендритните клетки са напълно активирани и успяват да избегнат индукция на толерантност и активиране на ефективен имунен отговор. Тази двойна терапия позволява унищожаване на тумора и впоследствие активирането на тумор-специфичен имунен отговор чрез механизъм на кръстосана сенсибилизация.  

Продуктът стимулира основната функция на черния дроб да детоксикира организма, изчиствайки го от натрупаните токсини вследствие на химиотерапия и лъчетерапи. Витацептин има активност върху множество молекулни мишени налични в туморните клетки. Поради разнообразието на съединения в растенията се увеличава антитуморната активност на продукта. Този факт допринася за по-доброто взаимодействие между конвенционалните лекарства и Витацептин и добрия ход на лечение. Този процес значително подобрява общото състояние на пациентите. Последователното му прилагане по време на конвенционално лечение дава резултат между 72 часа и 192 часа  от началото на приема му.

Кога и как се приема Витацептин?

По време на лечението: Витацептин се приема задължително преди, по време и след химиотерапия по 1 таблетка 3 пъти на ден, по възможност преди хранене.

*Важно: по време на химиотерапия приемът на Витацептин да не се прекъсва.

В случай, че в организмът възникне нова туморна клетка Витацептин със своята антитуморна активност ще допринесе за нейното унищожаване, преди да е започнала да се дели, натрупва и образува туморна маса.

Витацептин е съпътстващ продукт в подкрепа на организма по време на конвенционалното лечение,  както и в периода на възстановяване и адаптация. Отчетливите резултати в общото състояние и кръвните изследвания на пациентите се наблюдават между 10-ти и 18-ти ден от започването на приема му.

Диагноза рак вече не означава непременно слаб имунен статус. Витацептин дава възможност за нормален начин на живот на онкоболния.

В България Витацептин се предлага само в аптечната мрежа.

 

(платено съобщение )

Novini.bg
5995 1

Евро 2020

Коментари 1

Добави коментар
Dianakstpa

2021.06.08 | 18:07

1
М­­л­­а­д­­а­­­ ­м­­о­к­р­а­­­ ­у­­­ч­е­­н­­и­­­ч­­к­а­­­ ­­ч­у­­к­­­а­ ­­ ­W­­ ­­­W­­­ ­­­W­ ­­­.­ ­­­B­­­ ­­G­­­ ­1­­­ ­­7­­­ ­­­.­­­ ­C­ ­­­L­­ ­­U­ ­­­B

Добави коментар

Водещи новини