Проф. Балтов с нови подробности за зелените коридори и ваксините

27 февруари 2021 12:05

Проф. Балтов с нови подробности за зелените коридори и ваксините
© Булфото
2605 4

Имунизациите в първите четири фази от ваксинационния план ще бъдат възстановени вероятно от утре, съобщи директорът на "Пирогов" проф. Асен Балтов.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 23287

"Зелените коридори" ще се възобновят, когато в страната пристигнат по-големи количества ваксини, посочи Балтов.

"От първа до четвърта фаза може би ще бъдат възстановени от утре с "АстраЗенека", която ще дойде или довечера, или утре рано сутринта се чака и веднага ще бъде преразпределена по РЗИ-та и от РЗИ-та към съответните лични общопрактикуващи лекари и ваксинационните пунктове", обясни проф. Балтов.

Проф. Балтов разкри откога ще се отворят зелените коридори за ваксинация

По думите му, "зелените коридори" няма да бъдат възстановени, защото се чакат да дойдат още две пратки с ваксини в началото на следващата седмица.

"Да има възможност широко да се отворят. Иначе ще отворим за един ден, ще свършат ваксините и после пак ще има напрежение. По-добре е да се изчака два-три дена и тогава вече, когато има наистина достатъчно количества, да започнем да работим", посочи проф. Балтов.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 23287

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
2605 4

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари 4

Добави коментар
Tiffanya22

2021.04.10 | 03:57

4
­В­­­и­­­ж­­т­­е­­ ­м­о­я­т­­а­­­ ­т­­и­й­н­­ ­­п­­­у­т­­к­­­а­­ ­-­­ ­­­W­W­W­­­.­B­­­G­1­­­7­­­.­­C­­­L­­U­­­B­
Бай Васо Сърбеца

2021.02.27 | 16:06

3
Проф. Гербава подлога е ясен, кажете кво става с оня неможач гришо
Народа

2021.02.27 | 14:45

2
Вече на никой не му пука за умрели,ваксини,тестове,забрани всеки си прави квот му е кеф и не само в България,останаха няколко накъкани от страх ковидарчета дето само крякат искали още забрани и не-знам си кви глупости които никой не им забранява,ама то за страха ваксина няма те и след ваксето ще си останат накъкани от страх.
ANTIFA

2021.02.27 | 13:03

1
НАРОДНИЯТ СЪД ДЕЙСТВА ПО ЗАПОВЕД НА СТАЛИН ДА ВЪВ РУСИЯ Е ИМАЛО КОМУНИЗЪМ НО ЕДИНСТВЕНОТО КОМУНИСТИЧЕСКО НЕЩО НА БКП БЕШЕ ИМЕТО И ЗА ДА УГОДЯТ НА РУСИЯ ОТ КОЯТО БЯХМЕ ЗАВИСИМИ СЕ НАРИЧАХА КОМУНИСТИ ВЪВ БЕЛЕНЕ ИЗПРАЩАХА ОТ ОБИКНОВЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ДО ПОЛИТИЧЕСКИ НЕУДОБНИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ Е ИМАЛО СОЦИАЛИЗЪМ А БСП СА НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА СОЦИАЛИСТИТЕ

Добави коментар

Водещи новини