Ваня Червенкова препоръчва Биваред за здравословно отслабване

  • 28 октомври 2016 13:39

  • 10729
  • 2
Ваня Червенкова препоръчва Биваред за здравословно отслабване
©

Отслабването е комлексен процес, включващ правилно хранене, достатъчна двигателна активност, и разбира се, нормален метаболизъм или казано по-просто обмяна на веществата в организма. Когато метаболизмът е нарушен, процесът на усвояване на приетите хранителни вещества е затруднен, и по този начин много по-лесно се трупат килограми, а отслабването е значително по-трудно.

Един от най-новите продукти за отслабване на българския пазар със 100% натурален състав се казва Биваред Диет за Отслабване от Ваня Червенкова 30 таблетки х750 мг . След многото диети и усилената борба с излишните килограми, Ваня Червенкова откри начин за дълготрайно и здравословно отслабване. Беваред е разработен от Рамкофарм и е специална комбинация с мощно антиоксидантно действие от 8 от най-ефективните съставки за отслабване: Худия, Бреза-лист, Зелено кафе, Глюкоманан, Куркума, Ацетил-L- карнитин, Бергамот и Витамин В12.

Растението Худия е световноизвестно със способността си да подтиска апетита за сладко. Листата от бреза имат доказано диуретично действие и ни помагат да се отървем от изллишните течности и токсини. Зеленото кафе е мощен антиоксидант и стимулира метаблизма. Куркумата освен като ценна подправка, се използва и за подобряване на метаболизма и подпомага изгарянето на излишните мазнини. По този начин съдейства за отслабване и нормализиране на телесно тегло. Глюкомананът или още корен от конджак е 100% натурален и представлява хранителени влакнини без никакви калории. Той е източник на фибри за тялото, които от своя страна спомагат за понижаване на холестерола, регулират функцията на червата, съдействат за нормализиране на кръвната захар.

Чрез комбинираното действие на всички осем съставки в Bevared, той спомага за максимално ускоряване на метаболизма от една страна, потискане на апетита от друга и цялостно разграждане на мазнините. Това е гаранция за бързо, дълготрайно и здравословно понижаване на телесното тегло.


Ето и няколко ценни съвета как да ,,ускорим'' метаболизма си и да спомогнем процеса на отслабване:

►Важно е да се отбележи, че приемът на по-големи количества вода (над 1.5 литра на ден) може да увеличи метаболизма с около 20 и повече процента.

►Алкохолът забавя метаболизма!

►Увеличеният прием на фибри спомага за по-бърз метаболизъм

►Намален прием на захар и повишен прием на протеини съдейства за по-добра обмяна на веществата

►Ежедневна физическа активност дори и по 30 минути на ден активира обменните процеси в тялото ни

► Специалистите по здравословно хранене препоръчват минимум 3 хранения на ден - закуската е задължителен и много важен елемент от едно здравословно отслабване

►Важно е да се знае, че когато човек не се храни по-дълъг период от време, той настройвате организма на режим гладуване и по този начин забавяте метаболизма, а това се наблюдава все по-често в днешно време

►Стресът влияе негативно на храносмилането, а оттам и на цялостната ни обмяна

Последвайте канала на

Novini.bg
10729 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
jjjjjjjjj

2017.11.05 | 08:10

2
Ей,това фотошопа е голяма работа!
Йордан

2017.05.26 | 14:21

1
Докато има тарикати /биваред/ ще има и тъпанари /Червенкова/.Някои не искат да разберат, че за да отслабнат,трябва да спрат да се тъпчат с боклуци!?

Добави коментар

Водещи новини