103-годишен японец: Тази проста терапия спаси здравето на хиляди

  • 13 юли 2016 17:20

  • 9243
  • 0
103-годишен японец: Тази проста терапия спаси здравето на хиляди
© Getty Images/Guliver

Проста японска терапия е в състояние да реши много здравословни проблеми на хората. Терапията се осъществява само с една съставка. Нужна е вода и правилното ѝ прилагане, за да може човек да се почувства като нов. Трябва обаче да се вземе предвид обстоятелството, че за да проработи правилно лечението, е необходимо да се води и нормален начин на живот. Това споделя д-р Хинохара, който е на 103 г. благодарение на своите познания, включващи и този метод.  

Важно е сънят да бъде ползотворен, което значи да се прави от поне 8 часа, които да привършват най-късно в 8:00 ч. сутринта, пише Doctorbg.net.

Започва се с 650 мл. вода. Това се равнява някъде на 3 чаши. Те трябвз да се изпиват веднага след събуждането от сън, което значи на гладно. Впоследствие обаче не бива да се приема нищо цели 45 мин. Когато дойде време за обяд, изпивате още една чаша вода предварително. След това обаче не е необходима нова пауза без храна. Преди вечеря също изпивате чаша вода и пристъпвате към храненето. Така с 5 чаши вода дневно организмът ви започва да подобрява своите функции.

„Тук в Япония има много хора, които приложиха пречистването с вода. Нямате представа колко добре се почувстваха. Минималният период, който трябва да се приложи, за да има ефект, е един месец. За това време мнозина се спасиха от колит, артрит, мигрена. Може да се каже, че имаше спасени и от инфаркт, защото тази терапия подобрява сърдечната дейност. Като доказателство за това е нормализиране на кръвното и холестерола.“ – казва д-р Шигеаки Хинохара.

Той твърди се, че е успял да го стори именно с полезни терапии за здравето, включващи правилни практики за хранене и начин на живот като цяло.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
9243 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини