Руски учени обявиха, че са открили еликсир на младостта (видео)

  • 12 ноември 2015 10:21

  • 5709
  • 3
Руски учени обявиха, че са открили еликсир на младостта (видео)
©

Руски учени смята, че са открили еликсир на вечната младост от бактерия, извлечена от гробните места на вълнистите мамути дълбоко в замръзналата земя. Учените от Якутск разкриха констатациите си в северния руски град в сряда.

След откриването на бактерията, учените от Земеделския институт за научни изследвания са установили, че организмите са оцелели и процъфтявали в продължение на 3,5 млн. години. Те открили вълшебните свойства на бактерията, след като я дали на мишки, които бързо възстановили паметта и репродуктивните си способности. Когато тези факти станали известни на учените, които също се подложили на тест.

"Направихме вкусен ферментирал млечен продукт с нея". "Еликсирът" вече е достъпен за хората в Русия, след като придоби необходимите сертификати и скоро може да стигне и до международните пазари.

Професор Надежда Тарабукя коментира, че продуктът е базиран на бактерията Бациликус F и е много ефективен. "Той повишава имунитета, устойчивостта на болести, елиминира чревната дисбактериоза и коригира чревната микрофлора".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5709 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
мииии

2015.12.31 | 09:10

3
ВОДКАТА е елексира другото е ДРЪН ДРЪН!!!
FM

2015.12.31 | 09:10

2
Еликсирът на младостта, виси в гащите.

2015.12.31 | 09:10

1
Да, познавам столетници, които ежедневно пият ракия и в краен случай вино. Да не ти пука, това е важно, ама ако може! Днешните столетници не са живяли по времето на днешната "демокрация", нали?

Добави коментар

Водещи новини