Натровени с лекарства, отрова за мишки и нафталин са приети в болница

  • 24 юли 2011 11:32

  • 6367
  • 0
Натровени с лекарства, отрова за мишки и нафталин са приети в болница
©

14-годишно момиче е прието по спешност в разградската болница. Около 19.00 часа вчера А.Т. от исперихското село Лудогорци погълнала 10 таблетки „Трилептал”-600 мг и три таблетки „Депакин хроно”-500 мг.

От проведения с майка й и сестра й разговор станало ясно, че момичето посегнало на живота си заради скарване с майка си. Поради големия брой погълнати медикаменти, момичето е оставено под наблюдение в ОАИЛ с опасност за живота. Води се проверка по чл.127, ал.2 от НК.


С временна опасност за живота е и 31-годишна жена от село Ясеновец. Около 08.30 часа вчера тя била приета в Спешен център-Разград, след като погълнала неустановено количество отрова за мишки на гранули. З.Ю. е контактна и е настанена под наблюдение в ОАИЛ. Води се досъдебно производство по чл.127, ал.1 от НК.


Двегодишно момиченце от село Ясеновец погълнало по невнимание нафталин. Инцидентът станал около 12.30 часа вчера. Детето е докарано в Спешния център на разградската болница. По данни на 25-годишния й баща малката К.Р. била оставена да си играе без родителски надзор. Настанена е в Детско отделение, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство по чл.182, ал.1 от НК.

Последвайте канала на

Десислава Станева
6367 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини