Свалят цената на още 92 лекарства

  • 07 март 2013 15:46

  • 665
  • 0
Свалят цената на още 92 лекарства
©

До дни се очаква понижението на цените на 92 медикамента, обяви в Хасково здравният министър в оставка Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,. По ирония на съдбата тя идва в последните дни на правителството именно в хасковската болница - първата извън столицата, която посети като министър, посочва Стандарт.

В областният град Атанасова откри отделението по инвазивна кардиология, за което местната МБАЛ е вложила 2,3 млн.лв от собствения си бюджет. Сред най-добрите си постижения през едногодишния период, в който е ръководител на здравното ведомство, Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, посочи проекта "Пулс", финансиран с 6,5 млн. лв. за обучение на кадри за спешната помощ, а като лично удовлетворение - проекта за специализацията на млади лекари в България.

Вече били сключени договори с 300 млади специалисти. Като добър пример тя подчерта и доброто усвояване на средства по ОП „Регионално развитие“, с които в страната са оборудвани с модерна апаратура за лечение на онкологични заболявания 13 клиники.

Последвайте канала на

Novini.bg
665 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини