След операция в Скопие косовски албанец се оказа с оперирано дясно коляно вместо ляво

  • 22 май 2024 14:03

  • 759
  • 4
След операция в Скопие косовски албанец се оказа с оперирано дясно коляно вместо ляво
© Getty images (архив)

Косовски албанец преживя необичайна случка, след като избра да оперира лявото си коляно в една от болниците в Скопие, съобщи Евронюз Албания, цитирана от БТА.

Ремзи Точила от югоизточния косовски град Феризай имал проблеми с лявото коляно и си запазил час за хирургическа интервенция в частна клиника в столицата на Република Северна Македония.

След като излязъл от упойка след операцията обаче той установил, че лекарите са оперирали погрешка дясното му коляно вместо лявото.

„Мина ми упойката и виждам, че е опериран не левият, а десният ми крак", разказа Точила. Той попитал лекаря какво се е случило и подчертал, че е дошъл да оперира левия си крак. Докторът му отговорил, че докато се е опитвал да предпази левия си крак, пациентът е увредил десния, затова е решил да го оперира.

Точила допълни, че когато жена му и брат му дошли да го видят след операцията и видели какво се е случило, били поразени.

След като лекарите разбрали грешката си, предложили на Ремзи да оперират и левия му крак безплатно, но той отказал.

Историята се развила в друга посока, когато Точила се консултирал с втори лекар, който заявил, че не е била нужна операция на нито един от двата крака, но за щастие направената интервенцията не довела до увреждания.

Пациентът от Феризай платил 1700 евро за операцията и в крайна сметка вместо да се излекува, ще трябва да похарчи още повече пари за наемането на адвокат, за да потърси правата си.

Частното болнично заведение отказа да коментира случая, тъй като в момента по него тече разследване.

Фалшив лекар уби студент по време на пластична операция!

Последвайте канала на

Валери Зайцев
759 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.05.25 | 05:47

4
❤️ Г­­о­­­р­е­­щ­­и­ ­­­м­о­м­­и­ч­­­е­­­т­а­­­ ­­­в­­­и­­ ­­о­ч­­­а­­к­­­в­­а­­­т ­­-­ X­­­1­8­­.­­F­­U­­N

2024.05.22 | 15:43

3
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto
що е маке все е говно

2024.05.22 | 15:04

2
Простите макета са синтезирани от български говна.-
Баруто

2024.05.22 | 14:33

1
Макетата са създадени от пикоч!

Добави коментар

Водещи новини