Катрин Тасева гушна първата си рожба

  • 09 юни 2023 11:59

  • 5960
  • 1
Катрин Тасева гушна първата си рожба
© Булфото (архив)

Златното момиче на художествената гимнастика Катрин Тасева стана майка за първи път. Малкият Николай се роди днес в 8.15 ч. в екипа на д-р Даниел Ставрев от болница „Селена“. Бебето дойде с тегло от 3 870 грама и ръст 54 сантиметра. Стволови клетки от пъпна връв родителите избраха да съхранят в българската тъканна банка "Селена целс" като застраховка за здравето на бебето.

Бременността на Катрин премина сравнително леко. През първия триместър бившата гимнастичка се сблъскала с всички неприятни симптоми, съпътстващи началото на бременността, но неразположението бързо отстъпило място на насладата от растящия нов живот.

Че очаква дете Катрин разбрала през октомври на летището, на път за Финландия, където гимнастичката провела майсторски клас. Тестът за бременност подарила на половинката си Станислав Сивков след завръщането си в България. Съвсем малко след това идва и предложение за брак пред коледната елха на площада в Пловдив. Десетки приятели на Станислав, преоблечени като Дядо Коледа, разпънаха транспарант „Ще се омъжиш ли за мен?“, а бъдещият татко падна на колене.

Катрин Тасева получи предложение за брак

Катрин очаква да се завърне към работното си ежедневие веднага щом се възстанови от раждането. След постигането на множество победи в спортната си кариера обаче, талантливата гимнастичка изглежда е планирала още по-емоционална житейска промяна, като смята да не отлага дълго следващото бебе.

Катрин Тасева стана майка за първи път (Снимка: УСБАЛАГ "СЕЛЕНА")

Novini.bg
5960 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.06.10 | 15:53

1
а оная невро.тичка калейн ще се жени ли най-накрая?

Добави коментар

Водещи новини