В "Пирогов" заплатите на всички работещи са вдигнати с 40% до 60%

  • 18 октомври 2022 12:23

  • 592
  • 1
В "Пирогов" заплатите на всички работещи са вдигнати с 40% до 60%
© Нова тв
Слушай новината Слушай новината

„На България не ѝ трябва война, избихме се по пътищата, благодарение на неразумното поведение на едно поколение. Все по-често карат дрогирани и пияни, чувстват се безнаказани, като богове на пътя“, каза по бТв директорът на болница „Пирогов“ д-р Валентин Димитров.

По думите му става въпрос за едно поколение, което родителите не възпитаваха заради липса на време и което беше научено, че има права, но не разбра, че има и задължения. Усещането за безнаказаност не е само на пътя, а във всички сфери, допълни директорът на „Пирогов“.

Шефът на „Пирогов” за катастрофата в София: Не смятаме, че е станала поради здравословен проблем на шофьора

Д-р Димитров беше назначен за директор на лечебното заведение в края на юли тази година от бившия здравен министър Асена Сербезова след отстраняването на проф. Иван Поромански. Проф. Поромански беше уволнен заради много просрочени задължения на болницата.

„Заварих едни прекрасни колеги в тази болница, които си вършат перфектно работата в едни не много добри условия и с недостатъчно средства“, коментира д-р Димитров.

Той обяви, че задълженията на болницата не се увеличават, а намаляват и има план за финансово оздравяване на лечебното заведение и строга финансова дисциплина през последните четири месеца.

Новият директор на „Пирогов“ изтъкна, че е увеличил заплатите на всички работещи в болницата с 40% до 60%.

Росица Валентинова
592 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.18 | 15:00

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини