Министър Сербезова връчи почетен плакет на проф. д-р Слънчева за всеотдайността ѝ към недоносените деца

  • 20 декември 2021 14:46

  • 1394
  • 1
©
Слушай новината Слушай новината

Министърът на здравеопазването Асена Сербезова присъства на церемония по повод годишнина за специални грижи за недоносени бебета в „Майчин дом“.

„Няма как да не се вълнувам, когато съм тук, тъй като и моята дъщеря бе недоносен пациент. Спомня си с каква всеотдайност се грижеха тук за нея. Щастлива съм, че виждам коренна промяна в материалната база на неонатологчното отделение“, заяви министърът на здравеопазването Асена СербезоваАсена СербезоваПроф. Асена Сербезова се дипломира от Фармацевтичен факултет на МУ-София през 1996 г. Защитава, предаде репортер на Novini.bg.

7000 жени раждат у нас без бременността им да е била проследена от специалист

"Пожелавам на всички здраве и свели празници", заяви тя.

Тя връчи почетен плакет на проф. д-р Боряна Слънчева за всеотдайността в грижата ѝ към недоносените деца. Тя от своя страна посвети наградата на всички лекари в отделението по неонатология.

Тя връчи почетен плакет на проф. д-р Боряна Слънчева за всеотдайността на лекарите в отделението по неонатология.

Специална благодарност бе връчена на д-р Владова.

Министър Сербезова също получи плакет от страна на „Майчин дом“ за помощта, която оказва на най-голямата родилна болница у нас.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1394 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Умник Гюро

2021.12.20 | 14:51

1
Народът трябва да се вдигне сега! Не можем да оставим да съсипват децата ни с експериментални отрови-ваксини. Призовавам всички българи: ставайте и блокирайте училищата, които са се превърнали в сатанински храмове за детски жертвоприношения, нацистки опити и педофилия. На бунт.

Добави коментар

Водещи новини