Лекари от болница "Лозенец" протестираха пред парламента

  • 10 декември 2021 12:50

  • 964
  • 1
Лекари от болница "Лозенец" протестираха пред парламента
© Булфото (архив)

Медици от болница "Лозенец" и студенти от Медицинския факултет към Софийския университет "Св. Климент Охридски" протестираха пред Народното събрание.

Те изразиха несъгласието си с решението на министъра на здравеопазването Стойчо Кацаров да влее дружеството на болница "Лозенец" в дружеството на Специализираната болница за активно лечение по детски болести "Проф. Иван Митев".

Медици и студенти излязоха на протест пред университетската болница "Лозенец"

Протестиращите викаха "Оставка" и "Резиденция Бояна за децата". Студентите изразиха притеснението си заради неяснота за предстоящото им обучение.

Медиците разговаряха пред парламента с председателя на парламентарната група на "Демократична България" Христо Иванов, който ги покани на разговор следващата седмица. Иванов заяви пред протестиращите, че следващата седмица ще има извънредно заседание на парламента и се очаква да има редовен министър на здравеопазването.

Последвайте канала на

Владимир Василев
964 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Умник Гюро

2021.12.10 | 14:29

1
Това не са ваксини, а - генетично инженерство. Шиповият протеин, произвеждан от тези отрови, изражда клетките в тялото и убива белите кръвни телца. В резултат имунната система на човека е разбита. Постепенно жизнено-важните органи престават да функционират и човекът умира... Освен това, тези отрови съдържат графенови структури, които на нано-ниво срязват като с бръснач кръвоносните съдове. От там се предизвикват тромбозите, инфарктите на миокарда и мозъчните инсулти... Ето, това са биологичните продукти на сатанистите и Новия Световен Ред.

Добави коментар

Водещи новини