Инфекциозна болница опроверга д-р Мангъров за починали ваксинарани пациенти

  • 14 септември 2021 10:22

  • 4275
  • 3
 Инфекциозна болница опроверга д-р Мангъров за починали ваксинарани пациенти
© Pixabay

В Инфекциозна болница няма нито един починал ваксиниран пациент, съобщиха от лечебното заведение за бТВ по повод твърдения на доц. Атанас МангъровАтанас МангъровАтанас Христов Мангъров е български лекар – инфекционист и педиатър. Роден, че такива пациенти е имало.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 26482

„От началото на ваксинацията в Инфекциозна болница няма пациенти, които да са били ваксинирани и да са починали“, уточнява проф. Татяна Червенякова, директор на лечебното заведение в София.

Тя допълва, че няма и нито един ваксиниран пациент, който да е приет за лечение в болницата, както заяви доц. Мангъров в предаването „Тази неделя“.

Единственият ваксиниран, който е попаднал в COVID отделението е придружител на неваксиниран пациент в тежко състояние.

„В петък, 10 септември, в отделението за коронавирус е имало 37 пациенти, четирима от тях са изписани. Приетите в отделението са в тежко и средно тежко състояние. В отделението има ваксиниран, но той е придружител на неваксиниран пациент в тежко състояние“, обяснява проф. Червенякова.

В предаването „Тази неделя“ доц. Атанас МангъровАтанас МангъровАтанас Христов Мангъров е български лекар – инфекционист и педиатър. Роден съобщи, че в отделението за коронавирус в Инфекциозна болница има хоспитализирани хора с ваксини срещу COVID-19, както и починали такива.

Доц. Мангъров и д-р Илиев си размениха остри реплики заради ваксините

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 26482

Повече за Коронавирус

corona
Десислава Станева
4275 3

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари 3

Добави коментар
МЕТОД ЗА КОНТРОЛ

2021.09.14 | 12:21

3
НЕ Е ВЯРНО! Имаше ваксиниран човек и то много зле на съседно легло до наш близък приятел в Инфекциозна. Как може Татяна Червенякова да лъже така? Освен това нямате починали, защото като зазлеят ги пращате в Пирогов! Лъжци долни!

2021.09.14 | 11:02

2
Познавах такива
доброжелател

2021.09.14 | 10:43

1
няма ли кой да му потърси сметка за лъжите?

Добави коментар

Водещи новини