Местят Владимир Каролев в друга болница

  • 04 септември 2021 17:15

  • 15380
  • 0
 Местят Владимир Каролев в друга болница
© Булфото (архив)

Икономистът Владимир КаролевВладимир КаролевВладимир Асенов Каролев е български икономист и финансист. Бивш общински ще бъде изписан от УМБАЛСМ “Н.И.Пирогов” и преместен в друга болница, съобщи НОВА ТВ.

“Няма промяна в състоянието на г-н Владимир КаролевВладимир КаролевВладимир Асенов Каролев е български икономист и финансист. Бивш общински, който продължава да е в състояние на кома”, потвърди проф. д-р Николай Габровски, началник на клиниката по неврохирургия на УМБАЛСМ “Н.И.Пирогов”.

От разложката болница изнесоха данни за травмите на Владимир Каролев
"Г-н Каролев е в стационирано състояние. Той реагира на външни дразнители, но състоянието му изисква поддържащи грижи и му предстоят месеци на възстановяване. През следващата седмица г-н Каролев ще бъде изписан от УМБАЛСМ “Н.И.Пирогов”, за да постъпи в друго лечебно заведение, избрано от неговото  семейство за рехабилитация", допълват от лечебното заведение.

Мултидисциплинарен екип на УМБАЛСМ “Н.И.Пирогов” положи огромни усилия, които доведоха до стабилизиране състоянието на г-н Каролев след инцидент в началото на май 2021 г. в планината.

Владимир КаролевВладимир КаролевВладимир Асенов Каролев е български икономист и финансист. Бивш общински изчезна на 9 май, докато кара сноуборд в Пирин. Беше открит малко по-късно от спасителите.

Владимир Каролев изчезна в Пирин, тече спасителна акция

Предполага се, че Каролев се е наранил след падане в планината, продължило около 400 метра.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
15380 0

Свързани новини

Водещи новини