Над 4000 пациенти са се ваксинирали в МБАЛ - Асеновград

  • 06 август 2021 16:50

  • 790
  • 1
Над 4000 пациенти са се ваксинирали в МБАЛ - Асеновград
© Getty Images

Към момента ваксинираните, които са се възползвали от „зелен коридор“ в МБАЛ – Асеновград от началото на ваксинационната кампания (стартирала в началото на годината), са над 4000. Това съобщават от пресцентъра на общината. Освен асеновградчани, от възможността да се имунизират срещу COVID-19, са се възползвали и жители на други общини.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 33002

Ваксинационният кабинет на болницата разполага с четири вида ваксини – „Янсен“, „Модерна“, Pfizer/BioNTech и AstraZeneca. Със стартирането на летния сезон се е увеличило търсенето на еднократната имунизация, с оглед предстоящи пътувания. Не са наблюдавани сериозни странични ефекти след проведена ваксинация срещу COVID-19, отбелязват от болницата в Асеновград. Не са констатирани и случаи на хоспитализирани, след приложена ваксина, лица.

Ваксината на "Джонсън енд Джонсън" пази от тежък и смъртоносен COVID-19

Ваксинацията срещу коронавирус се извършва в кабинет №6 - на II етаж в новото крило на МБАЛ – Асеновград. Влиза се от централния вход, като на регистратура може да се получи допълнителна информация.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Теодора Александрова
790 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2021.08.06 | 17:22

1
Как може да слагате тези недоказани като ваксини вещества?Ваксинираните след това нямат имунитет към други бактерии и вируси!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини