Световният ден на спешната медицинска помощ е. "Пирогов": Благодарим!

  • 27 май 2021 10:56

  • 170
  • 3
Световният ден на спешната медицинска помощ е. "Пирогов": Благодарим!
© Булфото (архив)

Нека отбележим Световния ден на спешната медицинска помощ като благодарим на онези, които без страх посрещат неизвестността! Това призоваха във Фейсбук от болница "Пирогов".

Благодарим на служителите на най-голямата спешна болница в България – УМБАЛСМ „Н.И.Пирогов”. Благодарим им, че през последните 14 месеца останаха на пост, че в неотложен режим учеха за новата зараза, че не допуснаха нито един, нуждаещ се от глътка въздух, да остане на прага ни без лечение.

Ваксинационните екипи в болница "Пирогов" ще работят и през празничните дни

Благодарим на Мултипрофилното спешно отделение, че не пренебрегнаха хилядите пациенти от цялата страна, които продължиха да разчитат на нас и всеки ден да ни търсят за помощ .

Благодарим на центровете за Спешна медицинска помощ в цялата страна за това, че достигаха и до най-отдалечените места, за да помогнат, да дадат надежда и да облекчат страданията. Благодарим, че са нашата първа помощ в битката за живот и че останаха в линейките, когато всеки друг си беше у дома!

Благодарим на нашите семействата за това, че не обърнаха гръб на опасността, която всяка вечер се прибираше у дома, след дълго дежурство. Благодарим им, че подходиха с разбиране към необходимостта с дни да бъдем в COVID-19 отделенията и всеки път ни посрещаха с топлина и грижа.

Благодарим и на нашите пациенти, които продължават да ни вярват, да разчитат на нас в най-тежките моменти, да ни поверяват живота си и да изразяват благодарността си по всевъзможни начини.

Благодарим ви, скъпи пациенти, че във вашите очи, всеки ден виждаме смисъла на нашето дело

Последвайте канала на

Радина Лазарова
170 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Angelaofsua

2021.05.28 | 02:14

3
М­­л­а­д­а­­ ­­­м­­­о­­­к­­­р­а­ ­­­у­­ч­е­н­­и­­ч­к­а­­ ­­ч­­­у­­к­­­а­­ ­ ­­­W­­ ­­­W­­ ­­W­ ­­­.­­ ­B­ ­­­G­­ ­­­1­­­ ­7­­ ­­.­­ ­C­ ­­L­ ­U­ ­­B
Cindeevecva

2021.05.27 | 12:09

2
М­­­л­­а­д­­­а­­­ ­­м­­о­­­к­р­а­­ ­­у­­­ч­­­е­н­­и­­­ч­­­к­­а­ ­­ч­у­­к­а­­ ­­ ­­W­ ­­­W­­­ ­­­W­­­ ­­.­­ ­­B­ ­­G­ ­­1­­­ ­­7­ ­­­.­­­ ­­­C­ ­L­ ­­U­ ­B

2021.05.27 | 11:23

1
4estit praznik

Добави коментар

Водещи новини