Д-р Иван Маджаров с коментар за допълнителните пари за медици

  • 11 май 2021 08:01

  • 1751
  • 6
Д-р Иван Маджаров с коментар за допълнителните пари за медици
© Кадър Nova

Допълнителните пари за медици се осигуряват от държавния бюджет, а не от НЗОК. Дали ще ги има или не е въпрос на следващия министър. Те са за хората, които са участвали в лечение и диагностика на болни от COVID-19. Това заяви д-р Иван Маджаров в студиото на сутрешния блок на NOVA.

Всичко по темата:
Мигрантска криза 1518

Той изказа молба средства да бъдат предвидени и за заети в лаборатории и рентгеновите кабинети. Според него всички спрягани за служебен здравен министър са хора с опит, които биха осигурили плавен преход.

„Надявам се през лятото да гледаме малко по-спокойно на нещата“, каза д-р Маджаров по повод епидемичната обстановка.

Д-р Иван Маджаров разкри защо НОЩ е важен

Той коментира високата смъртност в страната ни: „Има нещо скрито под повърхността. Вероятно става въпрос за отложени грижи. Голяма част пациентите изчакваха от страх, защото системата беше натоварена от COVID болни“.

Новият министър трябва да продължи приемствеността, а ваксинационният план да бъде реформиран като стане по-динамичен.

Последвайте канала на

Novini.bg
1751 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Ali Ahmet

2021.06.20 | 00:59

6
ЗДРАВЕЙТЕ! Знам, че толкова много хора са кандидатствали за кредит в продължение на толкова много години и не са били отпуснати поради тази пандемия, някои инвестиционни компании помагат на някои лица в тази страна и други страни. Целта им е да дават заем според месечния ви доход и ако имате нужда от друг вид заем, те все пак ще ви дадат, но ще трябва да преминете през нормалния процес. Имате ли недостиг на пари и имате нужда от пари, за да поправите някои неща, преди да получите заплатата си? свържете се с тях сега, защото те отговарят на хора, които се нуждаят от малко количество кредит, за да се хранят, плащат такса за обучение, преди да получат заплатата си. Организацията може да ви даде заем за покупка на къща, закупуване на кола и също да започне бизнес за вас. Техният лихвен процент е за подкрепа за пандемия е 2%, продължителността на заема не надвишава една година. Компанията дава от 4000 турски лири и повече. Компанията също има своя инвестиционна платформа, която плаща по-високо от всяка инвестиционна компания. Това е техният имейл: vernoninvestmentandloanservice@gmail.com

2021.05.11 | 08:26

1
а защо в гр. Златарица 5090 не се дават на всички пенсионери обещаните 50 лв, хората не са взимали тези добавки от януари изобщо до сега, както и сумата от 120 лв, при условие,че пенсиите им са 305 лв. Кой краде парите,и после не ни карайте да гласуваме,за тази кражба ще информираме Европа.
до Я па Я

2021.05.12 | 17:08

5
сега като няма правителство няма кой да лъже пенсионерите и да им обещава, а после да получават едни , а от други да се краде обещаното. Не знам Бойко ли е виновен или Сачева, нали той я назначава,а тя да потърси сметка на хората си надолу по стъпалата.
Я па Я

2021.05.11 | 10:24

2
Смятате ли ,че Бойко е виновен ,или сега ,като няма правителство ще ви плащат в злато???
wtf!?!?!??!

2021.05.11 | 11:24

4
какви пари беееее!?!? тия не си мърдат пръста , ако не им дадеш кеш!!!!!!!!
Иванов

2021.05.11 | 11:19

3
Това е един посредствен човек защитавайки една кастова система, която ТОТАЛНО ТРЯБВА ДА СЕ РЕФОРМИРА наречена "ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ"...Този човек е далеч„от понятието ВИСОКИ ТЕХНОЛОГИИ Все още не може да разбере, изследванията се правят от КОМПЮТЪРА. Много ли е трудно да си ОПЕРАТОР на техниката. Той е радетел на плащането, но и това ще секне. Манията за величие е ужасна пандемия и това е факт. Всички пътеки в които има техника - ДА СЕ ОЦЕНЯВАТ САМО ОТ ПРОГРАМИСТИ - КОМ. ИНЖЕНЕРИ.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини