Д-р Иван Маджаров с коментар за допълнителните пари за медици

11 май 2021 08:01

Д-р Иван Маджаров с коментар за допълнителните пари за медици
© Кадър Nova
1687 5

Допълнителните пари за медици се осигуряват от държавния бюджет, а не от НЗОК. Дали ще ги има или не е въпрос на следващия министър. Те са за хората, които са участвали в лечение и диагностика на болни от COVID-19. Това заяви д-р Иван Маджаров в студиото на сутрешния блок на NOVA.

Всичко по темата:

Той изказа молба средства да бъдат предвидени и за заети в лаборатории и рентгеновите кабинети. Според него всички спрягани за служебен здравен министър са хора с опит, които биха осигурили плавен преход.

„Надявам се през лятото да гледаме малко по-спокойно на нещата“, каза д-р Маджаров по повод епидемичната обстановка.

Д-р Иван Маджаров разкри защо НОЩ е важен

Той коментира високата смъртност в страната ни: „Има нещо скрито под повърхността. Вероятно става въпрос за отложени грижи. Голяма част пациентите изчакваха от страх, защото системата беше натоварена от COVID болни“.

Новият министър трябва да продължи приемствеността, а ваксинационният план да бъде реформиран като стане по-динамичен.

Всичко по темата:
Novini.bg
1687 5

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари 5

Добави коментар

2021.05.11 | 08:26

1
а защо в гр. Златарица 5090 не се дават на всички пенсионери обещаните 50 лв, хората не са взимали тези добавки от януари изобщо до сега, както и сумата от 120 лв, при условие,че пенсиите им са 305 лв. Кой краде парите,и после не ни карайте да гласуваме,за тази кражба ще информираме Европа.
до Я па Я

2021.05.12 | 17:08

5
сега като няма правителство няма кой да лъже пенсионерите и да им обещава, а после да получават едни , а от други да се краде обещаното. Не знам Бойко ли е виновен или Сачева, нали той я назначава,а тя да потърси сметка на хората си надолу по стъпалата.
Я па Я

2021.05.11 | 10:24

2
Смятате ли ,че Бойко е виновен ,или сега ,като няма правителство ще ви плащат в злато???
wtf!?!?!??!

2021.05.11 | 11:24

4
какви пари беееее!?!? тия не си мърдат пръста , ако не им дадеш кеш!!!!!!!!
Иванов

2021.05.11 | 11:19

3
Това е един посредствен човек защитавайки една кастова система, която ТОТАЛНО ТРЯБВА ДА СЕ РЕФОРМИРА наречена "ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ"...Този човек е далеч„от понятието ВИСОКИ ТЕХНОЛОГИИ Все още не може да разбере, изследванията се правят от КОМПЮТЪРА. Много ли е трудно да си ОПЕРАТОР на техниката. Той е радетел на плащането, но и това ще секне. Манията за величие е ужасна пандемия и това е факт. Всички пътеки в които има техника - ДА СЕ ОЦЕНЯВАТ САМО ОТ ПРОГРАМИСТИ - КОМ. ИНЖЕНЕРИ.

Добави коментар

Водещи новини