"Зелен коридор" за ваксиниране срещу COVID-19 в "Пирогов" ще възстанови работата си утре

  • 28 февруари 2021 19:42

  • 924
  • 0
"Зелен коридор" за ваксиниране срещу COVID-19 в  "Пирогов" ще възстанови работата си утре
© Булфото (архив)

"Зелен коридор" за ваксиниране срещу COVID-19 в болница "Пирогов" ще възстанови работата си утре, в 13.00 ч. Това съобщиха от лечебното заведение в социална мрежа.

От 9.00 до 17.30 ч. ще се извършва имунизация и реимунизация на лицата, попадащи в четирите фази на Националния ваксинационен план, включително хората на и над 65 години и хронично болните.

Когато във ваксинационните пунктове няма достатъчно желаещи от приоритетните фази първа-четвърта от Националния план за ваксинация срещу COVID-19, ще се имунизират и лица, непопадащи в целевите групи

Днес десетки хора, които чакаха пред Пирогов за да получат ваксина срещу коронавирус, бяха отпратени, след като стана ясно, че „зелените коридори“ в лечебното заведение ще бъда възстановени чак утре, предаде репортер на БТВ.

Хората пред „Пирогов“ чакаха повече от час, но накрая бяха отпратени. Те настояваха да им се даде обяснение защо не могат да бъдат ваксинирани.

От болница „Св. Анна“ обявиха, че ваксинацията при тях започва още днес, като приоритетно ще бъдат ваксинирани всички рискови групи. В работно време ще има десет екипа, които да обслужващ желаещите за ваксини. Ще имат и нощен екип.

Последвайте канала на

Novini.bg
924 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини