Шест момиченца проплакаха по празниците в Плевен

  • 28 декември 2020 19:47

  • 1355
  • 1
Шест момиченца проплакаха по празниците в Плевен
© Pixabay

В Плевен по време на коледните празници проплакаха шест момиченца, родени в АГ клиниката на Университетската болница „ Д-р Георги Странски“. Към края на годината се очакват повече брой родени деца спрямо 2019 година.

1061 деца са родени през 2019 година в тази АГ клиника.

До момента от началото на годината тази цифра е приближена , което означава че ще имаме повече родени през 2020-а година в края,  смята д-р Михаил Цветков, началник отделение „Акушерство“.

“Поемаме от други региони. Ловеч, сега от две-три седмици е затворено отделението, от Троян, и въпреки това тази обстановка тук не се отразява много зле върху нашата работа. Повече ще станат в края на годината, на 31-ви декември, като се има предвид, че има още две частни клиники".

Бебето Стефани е първото в семейството на Георги Обрешков: "Роди ми се дъщеричка - малката Стефани. Аз съм най-щастливият баща, въпреки тежката година. За мен е най-страхотното бебе на света - красива, сладка, не много послушна, ревлива".

Последвайте канала на

Novini.bg
1355 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Цецка Цачева

2020.12.29 | 05:57

1
то и аз бих проплакала, ако се родя още веднъж в плевен. Що паламарки има да счупят докато се наредят в евтин апартамент от Артекс 500 квадрата току до Парка на Свободата...

Добави коментар

Водещи новини