ГЕРБ дарява два апарата за извличане на кръвна плазма и консумативи за близо 200 донори

  • 09 ноември 2020 15:39

  • 503
  • 2
ГЕРБ дарява два апарата за извличане на кръвна плазма и консумативи за близо 200 донори
© Pixabay

След като днес Изпълнителната комисия на ГЕРБ прие предложението на Бойко Борисов за организиране на кампания за даряване на кръвна плазма сред членовете и симпатизантите на ГЕРБ, ръководството на партията реши и да закупи два апарата за извличане на кръвна плазма.

За целта ще бъдат отделени близо 150 хил. лв. от партийната субсидия на ГЕРБ. Освен това ГЕРБ ще закупи и консумативи за извличане и съхранение на плазмата за 200 донори на стойност около 20 хил. лв.

ИК на ГЕРБ организира кампания за даряване на кръвна плазма

Машините и консумативите вече са поръчани от ГЕРБ на лицензирана германска фирма, посочена от здравните власти. Веднага щом апаратите бъдат доставени в България, ръководството на ГЕРБ ще проведе консултации с Министерството на здравеопазването, което ще определи къде да бъдат дарени двата апарата, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ.

Последвайте канала на

Novini.bg
503 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
А. Евтимова

2020.11.10 | 01:58

2
Мерките не са спазват от властта. Властниците имат нужда от смърт, от много смърт, за да пълнят касите с парите на мъртъвци. Това е днешната политика на България. Комунистическите псета късат жива плът. Борисов, Нинова, измисления президент и всички техни мекерета. Алкохолици и наркомани ще са живите на България. Ще вият чалги и ще се хвърлят гюбеци по заведенията, за да вървяла промишлеността и кръчмарите да не са безработни. Жална майка България. Умирането е единственият изход, за да се прокара магистралата на потока на чистата печелба на червената сган, която се е окупирала в партии и партийки. Убийци. Парите, които хвърляте безразборно, не ви оправдават. Те са вашето проклятие към тези, които са в първите редици на смъртта и които умират геройски. Вие сте тор и смрад в историята на България. Бог да ви осъди справедливо за вашето човеколюбие, за вашето родолюбие и за вашата човешка съвест. Отговори
А. Евтимова

2020.11.10 | 01:53

1
Мерките не са спазват от властта. Властниците имат нужда от смърт, от много смърт, за да пълнят касите с парите на мъртъвци. Това е днешната политика на България. Комунистическите псета късат жива плът. Борисов, Нинова, измисления президент и всички техни мекерета. Алкохолици и наркомани ще са живите на България. Ще вият чалги и ще се хвърлят гюбеци по заведенията, за да вървяла промишлеността и кръчмарите да не са безработни. Жална майка България. Умирането е единственият изход, за да се прокара магистралата на потока на чистата печелба на червената сган, която се е окупирала в партии и партийки. Убийци. Парите, които хвърляте безразборно, не ви оправдават. Те са вашето проклятие към тези, които са в първите редици на смъртта и които умират геройски. Вие сте тор и смрад в историята на България. Отговори

Добави коментар

Водещи новини