Две клиники на плевенската университетска болница са затворени за 24 часа

  • 15 октомври 2020 16:14

  • 3899
  • 1
Две клиники на плевенската университетска болница са затворени за 24 часа
© Pixabay

Две от клиниките на плевенската университетска болница са затворени за 24 часа, след като е потвърден случай на лекар с Covid-19.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32982

Преустановени са всички планови операции в тези две клиники.

"За 24 часа са затворени и карантинирани клиниките по онкохирургия и по онкогинекология, като са спрени пак за 24 часа съответно и плановите операции. Има случай, потвърден на лекар-анестезиолог с положителен тест. Той не е хоспитализиран, защото няма нужда. Взети са проби на персонала на двете клиники, където той е бил на работа. Надяваме се след 24 часа клиниките да се отворят за планови операции. Изследват се всички. Правят се проби", заяви Момчил Цветков - говорител на Университетската болница "Д-р Георги Странски" .

От Регионалната здравна инспекция съобщиха за пета паралелка в основно училище, поставена под карантина.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
3899 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
wed

2020.10.15 | 17:24

1
Правя над 17485 $ на месец, като работя с ниска поддръжка онлайн от вкъщи. Продължих да чувам как други ми разкриват колко пари могат да направят в мрежата, затова избрах да го разследвам. Бях толкова удостоен, че открих тази програма и напълно промених живота си. Последния месец нейната проверка беше 14770, просто се занимавах с компютъра за няколко часа в наличното ми време всяка седмица. Това е моята специалност......Careerclub9.com

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини