Болницата в Силистра има неотложна нужда от средства

  • 29 април 2020 16:41

  • 726
  • 1
Болницата в Силистра има неотложна нужда от средства
© Pixabay (архив)

Ръководството на Многопрофилната болница за активно лечение в Силистра /МБАЛ/ се обръща с апел към всички, които имат възможност да подпомогнат лечебното заведение с финансови средства за закупуване на защитно облекло, консумативи и дезинфектанти, пише на сайта на болницата.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32973

Защитното облекло, консумативите и дезинфектантите са необходими в големи количества за дейността на лечебното заведение в създалата се епидемична обстановка.

Шест нови заразени деца с COVID-19, трима души още са починали

Персоналът на МБАЛ в Силистра има неотложна нужда от хирургически маски, респираторни маски - FFP2, FFP3, нестерилни еднократни ръкавици, еднократни престилки.

"В този труден момент всеки дарителски жест има голямо значение за лечебното заведение, на което всички разчитаме!", се казва в апела.

 

   

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
726 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ССмокар

2020.04.29 | 17:03

1
Хубав апел! А защо се дъвкахте да има 20 лева разлика в заплащането на лекари и сестри като се самоопределихте в две категории-първа класа и втора такава. Дребнавост в принципите,а? За незнаещите- има лекар първа и втора категория! Втората за да е по-низш в нечии управленски уши- 20 лева по-малко! СМЯХ

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини