ВМА с нова „фасада” за празника

  • 11 ноември 2019 12:19

  • 485
  • 0
ВМА с нова „фасада” за празника
©

С почистена фасада, ремонтирани клиники и нова апаратура – последно поколение, ще отбележи в началото на месец декември 128-мата си годишнина Военномедицинска академия (ВМА). След продължил няколко месеца ремонт, специалистите от няколко звена вече лекуват болните при перфектни условия и в уютна обстановка.

Изцяло реновирани бяха Клиника по онкология, Клиника по нервни болести, Клиника по функционална диагностика на нервната система, Клиника по спешна токсикология, Клиника по обща и онкологична гинекология, Клиника по ендоурология и екстракорпорална литотрипсия, Клиника по съдова хирургия, операционните зали на съдовите и трансплантационните екипи.

Ултрамодерна апаратура за две от клиниките на ВМА

Началникът на ВМА генерал-майор професор д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS запозна ръководителите на останалите клиники не само с постигнатите резултати до момента, но и ги „въведе” в текущите ремонтни дейности, които продължават в Клиника по гръдна хирургия, Катедрата по ортопедия и травматология, Втора клиника по коремна хирургия, операционния сектор на Спешното отделение и други. ВМА е водеща болница, разполага със специалисти на световно ниво, които заслужават да работят и да се развиват при съответните условия.

От своя страна, пациентите ни заслужават първокласна грижа – затова и инвестициите в осъвременяването на базата ще продължат. Новите, модерни условия са в унисон с цялостната концепция за развитие на Академията и лечението на пациентите по най-модерните и научно базирани методики.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
485 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини