Три оферти постъпиха по обществената поръчка за изграждане на Националната детска болница

  • 16 октомври 2019 12:35

  • 480
  • 0
Три оферти постъпиха по обществената поръчка за изграждане на Националната детска болница
© Министерство на здравеопазването

Три оферти постъпиха в рамките на крайния срок за подаване на предложения по обществена поръчка с предмет: „Избор на изпълнител за извършване на инженеринг (проектиране, строителство и авторски надзор) на Национална многопрофилна детска болница“, съобщиха от пресцентъра на Министерството на здравеопазването.

Трите оферти бяха публично отворени днес в Министерството на здравеопазването от комисия, назначена със заповед на министъра на здравеопазването. Комисията има срок до 40 работни дни, считано от днес, за да избере изпълнител на обществената поръчка за изграждане на Националната детска болница.

Предложения по обществената поръчка постъпиха от: Дружество по Закона за задълженията и договорите (ЗЗД) „Детска болница-София“ (участници в обединението са „Климатроник“ ЕООД и Иновасионес Техникас Ен Симентасион СА ДЕ СВ Проес Консулторес СА), Дружество по ЗЗД „Детско здраве“ (участници в обединението са „Главболгарстрой“ АД, „ГБС-Пловдив“ АД и „Главболгарстрой Интернешънал“ АД) и Обединение „Здраве за децата на България“ (участници в обединението са „Трейс Груп Холд“ АД, „Смарт Билд Дигитал“ ЕООД, „Монолит“ АД и „Инжпроект“ ООД).

След като комисията приключи работа по прегледа на съдържанието на постъпилите оферти и оценка на техническите параметри, ще бъдат отворени ценовите предложения на кандидатите в обществената поръчка.

Припомняме, че предвиденият максимален финансов ресурс на възложителя за изпълнение на обществената поръчка възлиза на 95 442 000 лв. с ДДС.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
480 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини