Илиан Тодоров: Борисов е абсолютно прав за проверките на болничните листи

Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров изрази убеденост, че възложените проверки на реда за издаване на болнични листове от премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, са абсолютно необходими.

В администрацията на Софийска област също зачестяват случаите на служители, които често взимат болнични, с ясното съзнание, че бюджетът ще им плаща през това време. Един такъв случай е с държавен служител, на който съм отказал отпуск, но вместо да се яви на работа, служителят изпраща издаден болничен лист от деня, в който е заявена отпуската. Същият служител отказва да изпълнява преки заповеди, взимайки си всеки път болнични листи. Тревожно е, че същият служител от началото на годината до сега има издадени болнични листи за 83 работни дни при всичко 122 работни дни. Болничните листи са издадени от три лечебни заведения.

В унисон с желанието на премиера да бъде проверен реда на издаваните болнични листи, заявявам, че ако Прокуратурата на Република България предприеме проверки относно реда на издаване на болничните листи, ще предоставя цялата налична документация за визирания служител, заяви Тодоров, цитиран от пресцентъра на Областната управа в София.

Коментари

  1. 2019.07.03 | 16:13

    ЛистОВЕ

  2. 2019.07.03 | 15:40

    Тодоров ,само тя/той/– ли е .Защо Борисов трябваше да се разпореди за болничните листове .Ти кому к-р държиш до сега и не си предприел никакви действия .Или толкова можеш и чакаш друг да ти свърши работата Тодоров и ти не си цвете за мирисане ,като твоя държавен служител.

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Болници

още

Анкета

Вярвате ли, че децата ще бъдат предпазени от COVID-19 в училище?

Вярвате ли, че децата ще бъдат предпазени от COVID-19 в училище?

Избрано от Интернет