Десетки недоволни се събраха на пореден протест заради отстранения от работа лекар в Сандански

  • 20 декември 2018 09:50

  • 545
  • 1
Десетки недоволни се събраха на пореден протест заради отстранения от работа лекар в Сандански
©

Десетки недоволни се събраха на пореден протест заради отстранения от работа лекар в Сандански.

Този път протестът е пред сградата на общината, където заседава Общинският съвет.

Протестът е заради решението на Медицинския съвет да не връща д-р Алексиев на работа в болницата. Хората не го приемат и днес са се събрали с настояване лекарят да се върне на работа.

Припомняме, че отличения за "Лекар на годината" в Югозападна България хирург д-р Георги Алексиев преди дни беше отстранен от длъжност. Според протестиращите уволнението е политическо, като целта е болницата да бъде преобразувана в частна.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
545 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Гост

2018.12.20 | 11:02

1

ПОДКРЕПЯМ ХОРАТА НА ПРОТЕСТА. ХАРЕСВАМ ДОКТОРА, НИЩО ЧЕ Е ЧЕШИТ ОПИСАНО ОТ НЯКОИ СИ ТАМ. МНОГО ЧЕШИТИ, НО В ПРОФЕСИЯТА СА НЕЗАМЕНИМИ, ТАКА ЧЕ КАКТО КАЗВА ЕДНА ХХХХ , КАТО ИСКАТ ДА ТЕ УДАРЯТ, ЗНАЯТ КАК, НАЛИ ХОДИМ ПО ДОКТОРИ ПО СОФИЯ, И КЪДЕ ЛИ НЕ. ПРОСТО ОТ ДОКТОР ДО ДОКТОР ИМА РАЗЛИКА, СЪЩОТО Е И СЪС ЗЪБОЛЕКАРИТЕ... ЧЕШИТ ЗЪБОЛЕКАР, НО СЪС ЗДРАВИ РЪЦЕ, ЛИЧНО МОЕ ВИЖДАНЕ. АМА СЕ ЧУДЯ И НА ДОКТОРА, КОЙТО Е УВОЛНЕН, СИМПАТИЧЕН, НЕ Е СТАР, АКО СЪМ НА НЕГО ХВАЩАМ САМОЛЕТА И НА ЗАПАД, ТАМ СА ТЪРСЕНИ ХИРУРЗИТЕ, КАТО ТОПЪЛ ХЛЯБ ЩЕ ГО НАЕМАТ, САМО УДАРИ, МАЛКО СЪВЕСТ НЯМАТЕ ЛИ БЕ, ХОРА, САМО ЕДНИ НА МАСА, А ВСИЧКО ДРУГО ГЛАДНО, ЧОВЕЩИНАТА ВИ ЛИПСВА, КАКВИ МАЙКИ СА ВИ РАЖДАЛИ, КАКВИ МАЙКИ СА ВИ ВЪЗПИТАВАЛИ, КАЗВАТ че ние сме нагли, човешки живот, спасява хора този госодин Доктор, Не свърши ли тази хибридна война, докога ще продължава да мъчите малките хора, като им отнемате качествените доктори, а оставяте вашите приближени дори и с купени или ..книжки

Добави коментар

Водещи новини