Договори за доставка на линейки ще бъдат подписани следващата седмица

  • 16 ноември 2018 17:16

  • 543
  • 0
 Договори за доставка на линейки ще бъдат подписани следващата седмица
© Булфото (архив)

Министърът на здравеопазването Кирил Ананиев и изпълнителният директор на "София Франс Ауто" АД Стоян Желев ще подпишат договори за доставка на линейки в изпълнение на инвестиционен проект за модернизация на спешната помощ. Това съобщиха от пресслужбата на Министерството на здравеопазването. Документът ще бъде подписан на 19 ноември. На церемонията ще присъства и министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова.

След провеждане на процедура по реда на ЗОП фирмата "София Франс Ауто" АД е определена за изпълнител на обществената поръчка за доставка на линейки по двете обособени позиции. Договорите ще бъдат два - за доставка, гаранционно и сервизно обслужване на 95 броя линейки тип С, с включено медицинско оборудване и медицинска апаратура, и за доставка, гаранционно и сервизно обслужване на 185 броя линейки тип В, с включено медицинско оборудване и медицинска апаратура.

Общата стойност на двата договора е 38 300 640. 00 лв. с ДДС.

Закупуването на медицинските превозни средства е в изпълнение на Договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по проект "Подкрепа за развитие на системата за спешна медицинска помощ" и се осъществява с финансовата подкрепа на ОП "Региони в растеж" 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Общата стойност на проекта е 163 897 815.62 лв.

Срокът за изпълнението на дейностите по проекта е до 23 октомври 2021 г.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
543 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини