Изписаха шофьора на автобуса ковчег

  • 28 август 2018 12:59

  • 3819
  • 0
Изписаха шофьора на автобуса ковчег
© Getty Images/Guliver (архив)

Настаненият в "Царица Йоана - ИСУЛ" след катастрофата край Своге е изписан, съобщиха от лечебното зеведение.

Припомняме, че там беше настанен с множество охлузвания и рани в областта на тялото и главата 59-годишният Григор Григоров - шофьорът на катастрофиралия край Своге автобус. При тежкия инцидент загинаха 17 души, а над 20 бяха ранени. Вчера Окръжната прокуратура в София привлече Григор Григоров като обвиняем в извършване на престъпление.

Днес Григоров е бил откаран в ареста на Националната следствена служба и утре ще бъде изправен пред Софийския окръжен съд по искането на прокуратурата да бъде задържан за постоянно под стража.

В болница "Св. Анна" бяха приети шестима от пострадалите в инцидента. Трима от тях все още са в Клиниката по реанимация, като има опасност за живота на една от пациентките. Другите трима са стабилизирани и лечението им продължава в Клиниката по хирургия и Клиниката по ортопедия и травматология на болницата.

Три жени, също пострадали в пътния инцидент и настанени в болница "Пирогов", са с тежки гръдни контузии и травми. Те са на апаратна вентилация и има опасност за живота им. Другите три жени имат гръдни контузии.

В стабилно състояние и без опасност за живота са ранените в катастрофата, приети за лечение във Военномедицинска академия.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3819 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини