Пострадал при тежката катастрофа на АМ "Тракия" с ужасяващи подробности

  • 23 май 2018 13:50

  • 313
  • 3
Пострадал при тежката катастрофа на АМ "Тракия" с ужасяващи подробности
©

Турски гражданин ни удари със 100 км/ч, заяви пред един от пътниците в блъснатия от турски ТИР автобус №7 на АМ "Тракия" тази сутрин. Йордан е приет в "Света Анна" с травма в главата при катастрофата.

Малко по-късно той бе освободен за домашно лечение.

"Пътувахме си и един турски гражданин ни удари със 100 км/ч. в канавката. Шофьорът ни караше бавно, дори в аварийната лента. Той овладя рейса", разказа Йордан, пред журналисти. "После имаше жена с избити зъби, един човек лежеше до вратата - не знам жив ли е или не. Ние започнахме да си помагаме да излезем от рейса".

"Буквално минути след катастрофата докараха първите тежко пострадали пациенти. От спешното отделение блестящо са се справили - буквално за един час са извършили всички процедури, при това става дума за 7 пациенти", разказа д-р Луков, предаде Канал 3. Двама от тях са в достатъчно тежко състояние, добави той, като прогнозира дълго лечение за тях. Един от мъжете е със сериозна черепно-мозъчна травма.

Средната възраст на пострадалите от катастрофата, които са транспортирани в "Света Анна", е към 50 г., отбеляза д-р Луков. "Останалите са получили тежък стрес, при тях проблемът в тялото може да мине по-бързо от проблема в главата", изрази опасения лекарят.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
313 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Веселин Иванов Василев

2018.05.23 | 17:13

2
Турски шофьор ни удари със 100 км/ч - браво бе - всичко си изчислил как успя.Никого естествено не оправдавам.
Винаги се намират тъпньовци

2018.05.25 | 17:18

3
да се изперчат с някаква глупост - да "уличат" някого в неточност. Вижте ме колко съм умен! Ама като ти се случи на теб, не 100, а три пъти по 100 километра ще ти се стори скоростта, .
Съпричастен

2018.05.23 | 16:41

1
Ако слушаш турците , те са най-добрите шофьори на света ?!Да , ама йок !!!

Добави коментар

Водещи новини