Министри връчват чекове за 88,4 млн. лв. за обновяване на болници

  • 31 януари 2012 09:18

  • 506
  • 1
Министри връчват чекове за 88,4 млн. лв. за обновяване на болници
©

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена и на здравеопазването д-р Стефан КонстантиновСтефан Константинов Стефан Константинов е роден на 02.01.1966 г. в гр. София. През 1983 г. завършва средното си образование ще връчат чекове на обща стойност 88.4 млн. лева на кметове на общини по Оперативна програма „Регионално развитие”. С тези средства ще бъдат обновени 18 общински болници.

Официалната церемония по подписване на договори за обновяване и оборудване на общински лечебни заведения в градските агломерации” ще се състои от 12.00 часа в сградата на Община Благоевград.

Договори ще подпишат кметовете на Благоевград, Пловдив, Стара Загора, Хасково, Шумен, Бургас, Враца, Русе, София, Свищов, Лом, Карлово, Балчик, Велинград, Гоце Делчев, Казанлък, Самоков и Сандански.

Последвайте канала на

Novini.bg
506 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2012.01.31 | 12:22

1
За съжаление колкото повече пари наливат толкова повече скубят от народеца,то и той не си плаща осигуровките ама нейсе.Здравеопазването ни е на изключително ниско ниво,няма лекари,няма апаратура,няма пари.Просто нямате представа руското планово здравеопазване на какво ниво е и като заплати и като техника и като переспектива за развитие.Само ще кажа,че във Франция в град Каен СМЕ направили 420(четиристотин и двадесет)трансплантации за миналата година.В България трансплантацията се чества едва ли не като национален празник.Народа ни не заслужава напастта от безскрупулни крадци и всякаква друга измет която стои на чело на държавата последните 22 години.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини