Главчев ще връчи награди на най-добрите лекари

  • 26 юни 2017 16:14

  • 6477
  • 3
Главчев ще връчи награди на най-добрите лекари
© Novini.bg

Председателят на Народното събрание Димитър ГлавчевДимитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в ще връчи на 27 юни 2017 г. наградите на лекарите, отличени в тазгодишното издание на инициативата „Лекарите, на които вярваме”. Церемонията ще започне в 16.00 часа в пленарната зала на Народното събрание.

Председателят на парламента Димитър ГлавчевДимитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в ще поздрави всички номинирани лекари. Той ще връчи наградите на трима млади и трима опитни лекари, които отговарят на очакванията на българите за медиците. На церемонията ще бъде отличен и най-възрастният лекар в България, който продължава да практикува.

На награждаването ще присъстват министърът на здравеопазването проф. Николай Петров, издателят на вестник „24 часа” Венелина Гочева и главният редактор на изданието Борислав Зюмбюлев. На церемонията са поканени членовете на Комисията по здравеопазването на Народното събрание, представители на изпълнителната власт, на неправителствените организации на лекарите и стоматолозите и др.

Инициативата „Лекарите, на които вярваме” се реализира от 2010 г.

Предвидено е присъстващите на награждаването да участват в дебат по актуални теми на българското здравеопазване, определени от анкета на вестника.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
6477 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ХАХ

2017.07.27 | 11:40

3
ТОЯ ГЛАВАНАК ПРИЛИЧА НА ОВЧАР

2017.07.27 | 11:40

2
КАКВО ИМА ОБЩО ГЛУПАКА ГЛАВЧО С УМНИТЕ ДОКТОРИ...А ИЗСЛЕДВАТ МУ КАПЧИЦАТА МОЗЪК ,КОЯТО Е ОСТАНАЛА И ЩЕ БОРЯТ И ТАЯ ДА НЕ СЕ ИЗПАРИ...ТЯ МУ Е ЗА РАВНОВЕСИЕ...
х

2017.06.27 | 16:40

1
... награда и за пластичният доктор Х(за носа му)

Добави коментар

Водещи новини