Две рускини починаха от страшни болести на Коледа в Несебър

  • 27 декември 2016 12:57

  • 24313
  • 1
Две рускини починаха от страшни болести на Коледа в Несебър
©

Две руски гражданки бяха открити мъртви на Рождество Христово на различни адреси в Несебър. Те са имали сериозни заболявания, показват аутопсиите им, извършени днес, информира „24 часа”.

49-годишната Елена Г., починала в жилище на ул. „Южен плаж”, е била с карцином на черния дроб в напреднала фаза.

Внезапно спиране на сърцето е непосредствената причина за смъртта на 59-годишната Валентина Е., намерена от мъжа си паднала в банята на комплекс в Слънчев бряг. Аутопсията показала, че жената е с увеличено сърце и е имала тежка хипертония.

И в двата случая няма никакви съмнения, че смъртта е настъпила по естествен начин, категорични са от полицията.

Валентина има дългогодишен брак с жител на айтоското село Мъглен. Със съпруга си Рамиз Емин през последните години работели в Слънчев бряг - той по подръжката на апарт хотел, тя е била камериерка. Много добро семейство, запознаха се в Русия, където мъжът й бе на работа преди години, тя дойде с него в България, женени са повече от 30 години, разказа кметът на Мъглен Ахмед Ахмед.

Тъй като става въпрос за чужди граждани обаче са образувани дела по чл. 115 – за убийство. Това е рутинна процедура, назначени са съдебно-медицински експертизи, разпитват се свидетели. Ако се потвърди, че няма насилствена смърт, делата се прекратяват, коментират разследващи.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
24313 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.12.30 | 00:26

1
Алкашки издънки! А едната даже и за турчин омъжена! Влече си ги все към исляма, а не към християните чебу-рашките!

Добави коментар

Водещи новини