Блъснатото 13-годишно дете е в тежко състояние, отстранена е част от черния му дроб

  • 26 октомври 2016 07:26

  • 27054
  • 0
Блъснатото 13-годишно дете е в тежко състояние, отстранена е част от черния му дроб
©

13-годишното момиче, което вчера бе блъснато докато пресичаше на пешеходна патека, е в тежко състояние, съобщиха от "Пирогов". Детето не е в съзнание. Раненото момиче е настанено в „Пирогов” в тежко състояние.

Инцидентът стана вчера на пешеходна пътека на ул. „Челопешко шосе” в София. Сигналът за инцидента е подаден около 7.30 часа тази сутрин, съобщиха от пресцентъра на МВР.

43-годишният шофьор е тестван за употреба на алкохол и упойващи вещества, като пробите са дали отрицателен резултат. Очевидци казват, че катастрофата е станала малко след така наречения "Черен мост". Най-вероятно водачът не е видял пресичащото дете.

От "Пирогов" съобщиха дали има промяна в състоянието на детето в ефира на БТВ. "Момичето е с политравма, която включва тежка черепно-мозъчна травма, тежка коремна травма, фрактури на крайниците. Детето не е в съзнание. То е в тежко състояние. Вчера то преживя тежка коремна операция, при която бе отстранен част от черния му дроб. Полагаме всички усилия, за да се възстанови", каза д-р Христо Седерски.


Последвайте канала на

Мая Йорданова
27054 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини