АГ "Майчин дом" на бунт след рокади на шефския пост

  • 27 май 2016 11:29

  • 2998
  • 0
АГ "Майчин дом" на бунт след рокади на шефския пост
©

Скандал назрява в АГ "Майчин дом" заради рокади на шефския пост. Министърът на здравеопазването Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва е освободил досегашния директор на болницата Виктор Златков и е поставил на негово място Димитър Драгиев, съобщава Блиц, позовавайки се на два независими източника.

Той беше началник на АГ "Шейново" по времето когато Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г бе кмет на столицата. Тогава обаче Драгиев беше освободен от поста си заради прокурорско разследване за предполагаема злоупотреба със стволови клетки. След това Драгиев, който е приближен на Петър Стоянов, пробва неуспешно да се кандидатира и за финансов контрольор на Столична община, но бе отсвирен от Столичния общински съвет.

Москов е прекратил пълномощията на Златков, след като е научил, че той е изпратил писмо до Народното събрание и различни държавни институции, в което се възмущава от слабата нормативна уредба в здравното ведомство и посочва, че няма да се кандидатира за втори мандат. С новата рокада документите ще трябва да бъдат пренаписвани наново, което ще предизвика невиждан трус в лечебното заведение. Служителите на АГ "Майчин дом" са гневни от освобождаването на началника си и се готвят за бунт.

Не е изключено през идните дни ситуацията да ескалира.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2998 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини