Британска акушерка съветва бъдещите майки

  • 14 март 2016 12:32

  • 1557
  • 0
Британска акушерка съветва бъдещите майки
© Getty Images/Guliver

Бременни жени могат да получат безплатна женска консултация и да споделят впечатленията си от работата на акушерките. Това ще стане през април по време на гостуването на Британският доктор по акушерство и съветник към британското Министерство на здравеопазването Трейси Купър, съобщи БНР. Доктор Купър ще гостува на единствента (засега) у нас самостоятелна акушерска практика.

Целта на посещението й е да анализира защо в България не се прилага моделът за акушерски грижи на бременните жени и да предложи възможности за разширяването на такъв тип акушерски практики.

От акушерската практика набират бременни жени, които биха искали да преминат консултация в периода на гостуването на Трейси Купър у нас. Очаква се, че след безплатната женска консултация бъдещите майки ще споделят впечатленията си от работата на акушерките в практиката и опита си от женската консултация, която обичайно посещават.

Записванията са на телефон 0886 215 480. Д-р Купър ще запознае българското акушерско съсловие с модерните практики на Острова в областта на самостоятелните акушерски услуги.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1557 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини