Оцелял от ракията убиец в Якоруда отново се натрови с алкохол

  • 23 февруари 2016 14:44

  • 3805
  • 1
Оцелял от ракията убиец в Якоруда отново се натрови с алкохол
©

След като преди два месеца оцеля от ракията убиец в Якоруда, Ибрахим Юсеинов отново се озова в отделението по реанимация в Благоевград. Този път той се е натровил с истински алкохол след препиване.

39-годишният пациент е пристигнал в Спешния център с личен превоз. Той е настанен в интензивното отделение силно уплашен и притеснен, че може пак да се е отровил с метилов алкохол. Признал си, че е пил няколко дни наред с приятели. Почуствал се зле, почнал да губи зрение и затова потърсил помощ.

Изследванията показали, че той е получил интоксикация от поетото голямо количество алкохол, но ще се оправи. Лекари коментираха, че след натравянето му с ракията-убиец пациентът е трябвало да се въздържа и да не пие шест месеца, както и да приема специални лекарства, но явно мъжът не се е съобразил с предписанията.

Юсеинов бе един от деветимата оцелели от Якоруда, които пиха метилов спирт, припомня "Труд". От отровната ракия през декември месец миналата година починаха шестима млади мъже. Тогава всички, които се спасиха, се зарекоха че повече никога няма да пият.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3805 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.02.25 | 17:11

1
Zasto go spasiavate tozi alkoxolik---- da mre govedoto mrasno

Добави коментар

Водещи новини