Наръганият край "Лъвов мост"чужденец е в тежко състояние

  • 06 януари 2016 11:21

  • 2149
  • 1
Наръганият край "Лъвов мост"чужденец е в тежко състояние
©

Състоянието на единия от пострадалите след масово сбиване между мигранти в района на „Лъвов мост” тази нощ остава тежко. Това съобщиха от „Пирогов”.

Оттам уточняват, че в лечебното заведение са били приети двама мъже, като състоянието на единия от тях е сериозно. „Той има прободно нараняване в областта на корема със засягане на важни органи. Настанен е в хирургията. Другият пострадал е приет в травматологията. Той е с прорезни рани в областта на кръста и на едното бедро. Раните му са обработени и той е настанен в травматологията в стабилно състояние, без непосредствена опасност за живота.

Припомняме, че снощи трима чужди граждани бяха ранени след масово сбиване в района на „Лъвов мост”. Според очевидци те са били пакистанци и афганистанци. Сигналът за инцидента е бил получен около 20.50 часа. Предприети са полицейски действия по проверка на случая.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2149 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
мвр

2016.01.10 | 21:08

1
тези имигранти ще ги лекуват с моите и нашите пари. като се разболея и отида на лекар първо не ми дават направление и след това си плащам. аиде товарете ги на самолети и обратно от където са дошли.

Добави коментар

Водещи новини